Iznenađenje u Kupu! Hajduk kiksao u Zelini!

Oko 4000 gledatelja oduševljeno je napustilo stadion u Svetom Ivanu Zelini jer je njihov drugoligaš u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Hajduka odigrao 1:1 protiv Hajduka.

27.11.2012.
14:58
VOYO logo

Hajduku je u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Hrvatske gostovao kod Zeline u Sv. Ivanu Zelini, a Bijelima baš i nije pošlo sve po planu protiv drugoligaša. Splićani su u prvih 45 minuta apsolutno dominirali, te se propisno napromašivali. Ipak, zabili su jednom, u 29. minuti Avdija Vršajević završio je kontru Hajduka.

Kazna za promašaje je stigla u 55. minuti. Jozinović je skrivio slobodan udarac, a s 20 metara odlično je pogodio Josip Fuček. Zelina je sredinom nastavka zamalo i povela, opet je pucao Fuček s 20ak metara, ali ovog puta pokraj gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U završnici anemični Hajduk nije mogao opasnije zaprijetiti, dok su igrači Zeline se zadovoljili s 'bodom'. Uzvrat je 12. prosinca u 17 sati na Poljudu.

Vinkovčani su na premijeri svoga novog trenera odigrali veliku utakmicu, dugo vremena Osijek nije nadigran u Gradskom vrtu ovako dominantno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibalia je na premijeri svoga novog trenera Miroslava Bojka slavila usred Gradskog vrta 3:1 (1:0) i izborili plasman među četiri najbolje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo