NA TERENU I VAN NJEGA, MESSI DAJE SVE ZA BARCU: / Argentinac uspio nagovoriti igrača Bayerna na prelazak u njegovu momčad

Image
Foto: AFP

Barcelona će imati težak zadatak pregovarati s Bavarcima koji zasigurno neće tražiti manje od 40 milijuna eura za svog igrača

1.3.2018.
21:00
AFP
VOYO logo

Lionel Messi ne radi sjajne stvari za Barcelonu samo na terenu već i van njega. Katalonski klub već je počeo razmišljati o ljetnom prijelaznom roku i potencijalnim pojačanjima.

Kako prenosi španjolski Don Balon, posebna će se pozornost posvetiti poziciji lijevog beka koju trenutno drži Jordi Alba, ali koji je praktički sam na tom mjestu i teško može biti svjež nakon jedno naporne sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva opcija Valverdeove momčadi je Bayernov Španjolac David Alaba kojeg već neko vrijeme želi i Real Madrid. Leo Messi navodno se već javio austrijskom reprezentativcu i nagovorio ga da pređe u Barcelonu te je tako odradio velik posao za svoj klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko se ovo i potvrdi kao istinito, Barcelona će imati težak zadatak pregovarati s Bavarcima koji zasigurno neće tražiti manje od 40 milijuna eura za svog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo