NACIJA OGORČENA: / "Projekt 'privatni izlog' je stigao na naplatu"

Image
Foto: AFP

Sasvim očekivano, nakon dviju užasnih utakmica koje je odigrala hrvatska nogometna reprezentacija, eruptiralo je nezadovoljstvo navijača.

7.9.2015.
10:55
AFP
VOYO logo

Neodlučeni ishod protiv Azerbajdžana (0:0) i poraz u Norveškoj (2:0) gurnuo je našu reprezentaciju na treće mjesto u kvalifikacijskoj skupini H. Kovačevi izabranici sada više ne odlučuju sami o plasmanu na Europsko prvenstvo, moraju se nadati kiksu Norvežana ili eventualno Talijana u što je ipak teže povjerovati.

Image
PROSINEČKI ZAUSTAVIO HRVATSKU: /

Vatreni bez pobjede iz Azerbajdžana

Image
PROSINEČKI ZAUSTAVIO HRVATSKU: /

Vatreni bez pobjede iz Azerbajdžana

"Srna, vrijeme je za mirovinu"

Hrvatska javnost je razočarana što se najbolje vidi u komentarima čitatelja ispod tekstova na našem portalu. Dio navijača glavnog krivca vidi u Kovaču kojem se zamjera što Hrvatsku vodi iz Austrije, a optužuje ga se i da ne sastavlja sam reprezentaciju. Na meti je očekivano i neformalni prvi čovjek hrvatskog nogometa Zdravko Mamić, pa tako ima procjena da jedino USKOK može ozdraviti naš nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetanu Dariju Srni navijači poručuju da je vrijeme za mirovinu, a svima ostalima preporučaju da se ugledaju na košarkaše i njihovu srčanost. Uglavnom, ogorčenje je veliko, a u nastavku donosimo pregled dijela komentara naših čitatelja.

DIO KOMENTARA ČITATELJA NET.HR-a:

"Nisu ni igrači samo krivi. Pa za koga da se bore kad one seljačine od navijača unište sve što postignu na terenu i ne znaju hoće li trud koji ulože uništiti neki debil nacističkim usklikom. Igračka karijera je kratka. Ne zaboravite da je Modrić zbog reprezentacije ostao bez igre pola godine u klubu. I što je od toga dobio? Da neki idioti svojim pokličima ponište to što je on i svi ostali riskirao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je sramota onih koji igrače biraju. A to nikako nije Kovač."

"A što se svi čudite ovom porazu? Repku vodi Austrijanac koji nema iskustva, a iza njega stoji Mamić koji donosi glavne odluke."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da se tako borilo 1991., igrali bi za repku velike Srbije.. A Niko i njegov brat također bi i dalje bauljali po Njemačkoj."

"Za Srnu, kao i za reprezentaciju, bi bilo bolje da je bio kažnjen s dvije utakmice neigranja. Pokazao je da je sazrio da prepusti svoje mjesto mlađem igraču koji ima volju i srce."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Projekt 'privatni izlog' došao je na naplatu kroz rezultate. Samo USKOK ili hrvatski građani mogu inicirati neophodnu promjenu za ozdravljenje nogometa u Hrvatskoj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kovača je trebalo potjerati nakon Brazila."

"Štimca su 'smijenili' Mamićevi igrači, a ovo me podsjeća na isti fol. Dok god je igrač veći od reprezentacije, tu reprezentacije ne može biti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budući da imamo povijest neuspješnih izbornika-bivših igrača, sad bismo mogli staviti Ladića za izbornika i tako dok ne izredamo sve igrače koji su ikada igrali za repku i onda odlučili biti treneri. Kada ćemo shvatiti da dobar igrač ne znači i dobar trener/izbornik, isto kao što ni dobar varilac ne može voditi tvornicu."

"Neka se ugledaju na košarkaše. Onako se igra za svoju reprezentaciju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Toplo se nadam da nećemo proći na Euro jer niti Zimbabve niti Rusija, koja je puna tajkuna k'o šipak, nemaju ovu sramotu od HNS-a koju mi imamo. Igrače pustite na miru. I s lošim igračima može se napraviti puno kad je sustav zdrav. Prosinečki kao gospodin čovjek je primjer toga s Azerbajdžanom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Valjda ćemo jednom shvatiti da je i ova utakmica rezultat općeg stanja kod nas prema radu i tako podesiti očekivanja, bit će nam lakše."

"Sada se sve vrti oko novca. Nekada su se borili srcem, sada gledaju koliko novca skupiti. Sve u svemu, sramota."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemojte pljuvati samo po igračima i izborniku, sjetite se kakvi kriminalci i ratni profiteri nam vode HNS."

"Ajmo konačno, Zoran Mamić - novi izbornik."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo