NAJBOLJI MOURINHOV IGRAČ IMA UVJETE ZA OSTANAK NA OLD TRAFFORDU: / De Gea želi pošteno naplatiti svoje kvalitete

Image
Foto: AFP

Već sada je Španjolac najplaćeniji vratar svijeta, ali ne voli gledati zvijezde poput Pogbe i Sancheza kako primaju ogromne plaće, dok je zapravo on taj koji vuče momčad

25.2.2018.
12:03
AFP
VOYO logo

David De Gea pokazao je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka koliko znači Manchester Unitedu. U gostima kod Seville Mourinhova je momčad dobrim dijelom utakmice bile u podređenom položaju te je preko nekoliko puta bila na rubu da primi gol, ali spriječio ih je fantastični vratar David De Gea.

Španjolac je trenutno jedan od najboljih vratara u svijetu, interes Real Madrida za njegove usluge sve je veći i Manchester će se morati isprsiti ako ga žele zadržati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A čini se da i sam Španjolac ima neke svoje uvjete - želi plaću od 350,000 funti tjedno kako bi ostao u Unitedu, prenosi Daily Mail. U prijevodu, Manchester bi za njegove usluge morao izdvajati više od 20 milijuna eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već sada je Španjolac najplaćeniji vratar svijeta, ali ne voli gledati zvijezde poput Pogbe i Sancheza kako primaju ogromne plaće, dok je zapravo on taj koji vuče momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo