NAJTROFEJNIJI IGRAČ SVIH VREMENA PROPUŠTA SP? / Pred njim su barem tri tjedna oporavka, vjerojatno preskače i ogled s Hrvatskom

Image
Foto: AFP

U pitanju je ozljeda koljena

9.5.2018.
18:59
AFP
VOYO logo

Branič francuskog prvaka Paris SG-a i brazilski reprezentativac Dani Alves (35) morat će mirovati najmanje tri tjedna zbog ozljede desnog koljena koju je zadobio u završnici finala Francuskog kupa protiv trećeligaša Les Herbiersa. Utakmica je to u kojoj je slavila favorizirana momčad pa je legendarni desni bek stigao do rekordnog 37 trofeja u karijeri. Sasvim je izvjesno da će na kraju ove sezone uzeti i prvenstvo te tako još povećati konto. Inače, na službenim stranicama PSG-a objavljeno je kako je s ovim trofejem prestigao Maxwella koji se umirovio prošlog ljeta, a imao je 36 titula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez operacije, ali...

Alvesov agent izjavio je da iskusni branič neće morati na operaciju, no ipak je neizvjesno hoće li biti na popisu igrača koje će brazilski izbornik Tite povesti na Svjetsko prvenstvo u Rusiju (14. lipnja - 15. srpnja).

Tite bi popis od 23 igrača na koje računa trebao objaviti u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazil, koji će 3. lipnja u Liverpoolu igrati prijateljsku utakmicu protiv Hrvatske, na SP u Rusiji će igrati u skupini E sa Švicarskom, Srbijom i Kostarikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo