NAJVEĆA MOGUĆA PROVOKACIJA: / Srbi će poludjeti od muke

Image
Foto: AFP

Albanska reprezentacija plasirala se na EURO 2016. godine, a taj plasman proslavit će usred - Kosova!

19.10.2015.
16:30
AFP
VOYO logo

Predsjednik Nogometnog saveza Albanije Armand Duka je objavio takvu vijest, koja će u Srbiji definitivno biti dočekana na nož. Bivša srpska pokrajina proglasila neovisnost 2008. godine, ali baš ovih dana vodi se velika diplomatska bitka oko ulaska Kosova u Unesco, ali i odnosa Srbije i Kosova zbog srpskog puta u EU. Uz to, upravo su Albanci prošli na EURO u skupini u kojoj je igrala i Srbija, a obje utakmice nisu prošle bez nereda. Posebice će se pamtiti skandal s dronom usred Beograda...

"Sljedećeg tjedna ćemo igrati sa Kosovom u Prištini. To će biti prijateljska i slavljenička utakmica", rekao je Duka. Ne treba isticati da će to biti velika fešta u Prištini i šamarčina Srbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kosovo još nije dobilo puno priznanje FIFA-e, ali može igrati prijateljske utakmice, sa izuzetkom reprezentacija iz bivše Jugoslavije. Dosad su odigrali četiri prijateljske utakmice. Premijera s Haitijem je prošla bez golova, a zatim su dvaput nastradali (Turska 6:1, Senegal 3:1). da bi u posljednjoj utakmici prije godinu dana svladali Oman sa 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo