NAJVEĆA ZVIJEZDA BAYERNA NAKLONILA SE NIKI KOVAČU: / 'Vjeruje mi i sretan sam što mi je on trener'

Image
Foto: Profimedia, AFP

Nakon što je lani imao puno problema u svlačionici bivši izbornik napokon je zadobio povjerenje igrača

21.9.2019.
10:02
Profimedia, AFP
VOYO logo

Desetak dana prije kraja prijelaznog roka Philippe Coutinho napustio je Barcelonu i otišao na posudbu u Bayern. Za sada se to pokazalo odličnim potezom i za igrača i za klub. Brazilac je pod dirigentskom palicom hrvatskog stručnjaka NikeKovača opet počeo igrati kao u najboljim danima i podsjetio je na onog igrača koji je žalio i palio u dresu Liverpoola. Zbog toga je jasno da je izrazito zahvalan bivšem izborniku o čemu je progovorio u razgovoru za Sport1.

Napokon sretan

"Sretan sam što mi je on trener. Znam da mi vjeruje i to me čini sretnim. Osjećam se dobro i naporno radim kako bih bio bolji iz utakmice u utakmicu", kazao je Coutinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilac je stigao na jednogodišnju posudbu za koju je Bayern isplatio Kataloncima 8,5 milijuna eura. U ugovor koji su sklopila dva europska giganta ugrađena je i otkupna klauzula prema kojoj ga Bavarci mogu trajno otkupiti za 120 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern, inače, u subotu u 15.30 sati igra s Kölnom u sklopu petog kola njemačkog prvenstva. Coutinhu i društvu to je odlična prilika da poslije pobjede na Crvenom zvezdom okončaju tjedan na savršen način. Bavarci su poslije četiri kola na petom mjestu s osam osvojenih bodova što je za dva manje od vodećeg Leipziga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo