BOBAN BACIO OKO NA JOŠ JEDNOG VATRENOG: / Hrvatska legenda posjetila Madrid, Talijani otkrili tko su mu sve mete

Image
Foto: Fabio FERRARI / La Presse / AFP

Bivši hrvatski nogometaš ubrzano radi na pojačanjima

21.6.2019.
8:43
Fabio FERRARI / La Presse / AFP
VOYO logo

ZvonimirBoban i PaoloMaldini krenuli su u akciju. Tek što su prije nekoliko dana preuzeli visoke funkcije u Milanu odlučili su posjetiti Madrid. Tamo su se sastali s generalnim direktorom Reala JoseAngelomSanchezom kako bi se raspitali oko dostupnosti trojice igrača - Danija Ceballosa, Mariana Díaza i Martina Ødegaarda. Objavio je to talijanski Sky.

Puno kupovali, malo prodavali

Boban je svjestan da je Real doveo više igrače nego što ih je prodao te da Madriđani spremaju čistku što nastoji iskoristiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Corriere dello Sport ističe da su legendarnom hrvatskom kapetanu na meti i Kovačić te Asensio. O Bobanovom posjetu Madridu izvijestio je i Tuttosport. Navode da im je Ceballos najveći prioritet, ali i da pregovaraju s Realom oko još četiri igrača.

Image
Foto: AFP

Chelsea's Spanish midfielder Pedro (L) celebrates with Chelsea's Croatian midfielder Mateo Kovacic after scoring their third goal during the English Premier League football match between Chelsea and Crystal Palace at Stamford Bridge in London on November 4, 2018. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Ne treba zaboraviti niti da se danima spominje kako Boban na San Siru želi vidjeti DejanaLovrena i AndrejaKramarića. Tuttosport je pisao da su njih dvojica na Milanovim popisu želja i da se uskoro očekuju prvi potezi u tom smjeru. Sky je objavio da je Kramarić već dogovorio uvjete s Milanom te da bi Boban uskoro trebao otputovati u Njemačku i dogovoriti odštetu s čelnicima Hoffenheimna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo