NAKON REALOVA DEBAKLA POJAVILA SE ZANIMLJIVA ANEGDOTA S MODRIĆEM: / Ovo je, zapravo, najbolji dokaz koliko je Hrvat velik igrač

Image
Foto: Profimedia

Ponajbolji igrač Reala i kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, srećom, nije sudjelovao u ovom debaklu

21.1.2021.
15:05
Profimedia
VOYO logo

Trećeligaš Alcoyano napravio je senzaciju u osmini finala španjolskog Kupa Kralja izbacivši slavni Real Madrid s 2-1 nakon produžetka. Real je u gradić Alcoy u provinciji Valencia došao bez pola prve momčadi, uključujući i Luku Modrića koji je ostao u Madridu.

Kada je Eder Militao u 45. minuti pogodio za vodstvo Reala, činilo da se će i tako pričuvni Real osigurati plasman u četvrtfinale. No, u 80. minuti Solbes je izjednačio, a Zidane u igru ubacio Benzemu, Kroosa i Hazarda, što je donijelo premoć, ali ne i gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alcoyano je izborio produžetak, a u 110. minuti ostao bez isključenoga Lopesa. I onda, posve nenadano, u 115. minuti trećeligaš je i s igračem manje preko Casanove došao do iznenađujućeg vodstva, a Real unatoč brojnim nije šansama uspio zabiti.

Image
Foto: Profimedia

Partido de LaLiga Santander disputado entre Real Madrid y Athletic. En la imagen, Zidane habla con Modric.

LaLiga Santander match played between Real Madrid and Athletic. In this picture, Zidane speaks to Modric.//MARCA_1135.4221/2012181147/Credit:MARCA/SIPA/2012181150,Image: 577009801, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Anegdota s Modrićem

Ponajbolji igrač Reala i kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, srećom, nije sudjelovao u ovom debaklu, ali sigurno mu nije svejedno s obzirom na to da španjolski mediji i navijači neumorno kritiziraju njegov klub i trenera. No, u cijelom kaosu možda ga jedna stvar može i razveseliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je završila utakmica s Alcoyanom, pred španjolske je novinare izašao 39-godišnji nogometaš i kapetan pobjedničke momčadi, Juli. On je ispričao jednu anegdotu koja je vezana baš za Modrića.

"Budući da zbog koronavirusa nismo mogli na travnjaku razmjenjivati dresove s igračima Reala, dogovoreno je unaprijed da se pošalju, kao to i koji će kome pripasti. Izabrao sam dres Tonija Kroosa, ali sam morao napraviti zamjenu. Kada je to čuo, moj sin je zatražio da promijenim odluku i kući donesem Modrićev", rekao je Juli, koji je igrao od 60. minute utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo