NAPADAČ KOJI ĆE PRIJETITI DINAMOVIM AMBICIJAMA: / Već je bacao maksimirsku momčad u očaj, evo što sad kaže

Image
Foto: AFP

'Volim ovakve utakmice, nadam se da ću zabiti sutra'

27.8.2018.
18:43
AFP
VOYO logo

Bivši napadač Paris Saint-Germaina Guillaume Hoarau bit će jedan od igrača Young Boysa na koje će Dinamovi nogometaši posebno morati paziti u sutrašnjoj uzvratnoj utakmici play-offa za ulazak u Ligu prvaka. Iako je u Bernu u prvoj utakmici (1-1) često prijetio ambicijama hrvatskog prvaka, tada nije zabio, no sjeća se kako je to zatresti Dinamovu mrežu.

"Davno je to bilo, 2012. Nije ista situacija. Tada sam s momčadi već bio u skupini Lige prvaka, a sad je tek moram izboriti", kazao je 34-godišnjak podsjetivši se utakmice na Parku prinčeva koja je završila rezultatom 4-0 za francusku momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MAKSIMIR JE RASPRODAN! /

Dinamo će imati 12. igrača za ogled koji donosi Ligu prvaka

Image
MAKSIMIR JE RASPRODAN! /

Dinamo će imati 12. igrača za ogled koji donosi Ligu prvaka

'Tad sam bio dječak'

"Kad sam zabio Dinamu, bio sam dječak, sad je sve drukčije. Stariji sam i imam veću odgovornost, od mene se puno očekuje. Ovo je povijesna prilika da uđemo u Ligu prvaka. Volim ovakve utakmice, nisam zabio u prvoj utakmici, nadam se da ću zabiti sutra. Svjestan sam da će biti jako teško", prenosi 24sata.hr njegove riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pod pritiskom je, nastavlja isti izvor, i trener Young Boysa Gerardo Seoane koji pokušava momčad premijerno uvesti u grupe Lige prvaka.

Još ne zna postavu

"Prije svega imamo sportski prioritet da uđemo u Ligu prvaka. Lani smo igrali u skupini Europske lige, sad želimo iskorak, želimo u skupine Lige prvaka", kazao je i osvrnuo se na zdravstveno stanje svojih igrača:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kapetan Steve von Bergen je puno bolje, trenirao je s momčadi. Roger Assale vratio se na pravi način, zabio je gol. Bit će nam od velike pomoći sutra. Ne znam još koliko će igrati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo