NAPOKON MOŽE ODAHNUTI: / Bilić siguran do kraja sezone, ostanak u West Hamu ovisi o jednoj stvari

Image
Foto: AFP
2.10.2017.
8:50
AFP
VOYO logo

Bilićeva momčad ovog je vikenda u 90. minuti stigla do pobjede nad Swansejem pa je to donijelo malo mira u svlačionici. Hrvatski stručnjak pod velikim je pritiskom od početka sezone, a činjenica da je West Ham na 15. mjestu dočekao reprezentativnu pauzu u tom mu nimalo ne pomaže.

Isto tako dodatni je pritisak na njega stavio Bayern kad je raskinuo suradnju s Carlom Ancelottijem. Odmah potom krenule su priče da bi se mogao vratiti u Englesku te da bi ga West Ham rado zaposlio. Međutim, Mirror navodi da je to dosta neizgledan scenarij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klubu se sada nadaju da će im povratak ozlijeđenih igrača i naredne utakmice s Burnleyem, Brightonom i Palceom vratiti samopouzdanje i pomoći im u daljnjem napretku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da je West Ham poznat po tom što rijetko mijenja trenere usred sezone te obično puste da im ugovor istekne prije nego što donesu odluku o nastavku suradnje najvjerojatnije takav scenarij očekuje i Bilića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njega su, inače, navijači izviždali na poluvremenu subotnje utakmice i kad je umjesto Ayewa i Chicharita uveo Masuaku i Sakha. No, oni su mu na kraju donijeli pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo