DRHTITE LI, NAPOLITANCI? / Uoči susreta osvanuo je nevjerojatan podatak o Cristianu Ronaldu

Image

Da je Cristiano Ronaldo ponajbolji nogometaš današnjice, igrač koji je na putu da postane jedan od najboljih nogometaša svih vremena, znaju već i vrapci na grani.

15.2.2017.
17:39
VOYO logo

Međutim, njegove brojke, trofeji i brojni rekordi najbolje govore o kakvom se maestralnom nogometašu radi. Pa i onda kad mu baš i ne ide, kad nije u formi u kakvoj smo ga naviknuli gledati. Kao što je sad slučaj. Naime, Ronaldo nije zabio u zadnjih 433 minute Lige prvaka, a ove je sezone postigao "samo" 21 pogodak u 26 susreta u svim natjecanjima u kojima je nastupio.

Image
Foto: AFP/JAVIER SORIANO

ČEKA NAS SPEKTAKL: Modrićev Real protiv čudesnog Napolijevog napada, Arsenal protiv Bayerna i sudbine

Ronaldo željan golova je - najopasniji

Samo za usporedbu, prije godinu dana u isto ovo vrijeme Portugalac je na svom golgeterskom kontu imao 11 postignutih golova u Ligi prvaka, te 21 gol u La Ligi. Znači, 11 pogodaka više nego sad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, sad Ronaldo je najopasniji. Željan golova. Karakter Portugalca je takav da on uvijek želi biti najbolji. Ronaldo je ultimativni sportaš, čovjek koji stalno trenira, a ego mu ne prihvaća ništa od samo i isključivo ulaska u nogometnu povijest. Želi da mu skandiraju mase, da bude najbolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realu sad trebaju njegovi golovi

Real Madrid večeras od 20 i 45 na Santiago Bernabeu igra prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv talijanskog Napolija, a upravo se u tom dvoboju očekuje Ronaldovo golgetersko buđenje u ovom elitnom natjecanju.

Realu trebaju njegovi golovi. Sad nakon jučerašnjeg debakla Barcelone protiv PSG-a Realu se otvaraju širom vrata da postane prva momčad u povijesti koja je uspijela obraniti naslov prvaka Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan podatak koji jako veseli Madriđane i koji najbolje dočarava svu genijalnost Ronalda osvanuo je u srijedu uoči utakmice na društvenim mrežama. Naime, američki ESPN plasirao je podatak da je Ronaldo igrač s najviše postignutih pogodaka u povijesti Lige prvaka i europskih natjecanja općenito.

Najbolji nogometaš svijeta za proteklu godinu zabio je 98 golova u svim natjecanjima pod ingurencijom Uefe, a u Ligi prvaka ukupno je zabio 95 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebali se Napoli zabrinuti zbog toga podatka, kao i zbog krize, odnosno njegove velike želje da prekine golgeterski post u Ligi prvaka? Itekako...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo