'ĐIR, A NE LJUBAV' / Navijači Hajduka nakon novog kiksa Bijelih: 'Tu ne treba trener, tu treba egzorcist'

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

'Već kad se prave šaljiva videa (jer se nema pametnijeg posla u klubu) onda neka naprave parodiju na račun slipca jer je očito većina naših navijača očito slipa'

5.5.2024.
19:41
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk je u nedjeljnom susretu 33. kola HNL-a izgubio od Varaždina. Gostu su na Poljudu, gdje su se vratili domaći navijači nakon odrađene kazne, svladali Bijele 1-0 (0-0).

Image
NOVI DEBAKL /

Torcida se vratila, Hajduk izgubio od Varaždina na Poljudu

Image
NOVI DEBAKL /

Torcida se vratila, Hajduk izgubio od Varaždina na Poljudu

Pogodak vrijedan tri boda za Varaždin je postigao Domagoj Drožđek u 67. minuti, a najglasniji navijači Hajduka su se dobro zabavljali na Sjeveru pjevajuću 'I nema veze što Hajduk nema veze' na melodiju pjesme '14 palmi' Daleke obale. Reakcije navijača na društvenim mrežama Hajduka odišu velikim razočaranjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemojmo se nazivati velikim klubom. Tolike godine parodije od rezultata u Europi, tolike godine u prvenstvu sprdačina, zadnji ozbiljniji rezultati 94/95. S ovakvom strukturom i mentalitetom nećemo biti prvaci još 20 godina", napisao je jedan od mnogobrojnih navijača, a drugi se redom doticali pitanja trenera bez kojeg 'neće biti ni pravog Hajduka'.

"Dok ne dođe trener koji neće trpit zvjezdice i klince od 19 godina koji rade šta hoće kao da su pet puta ligu prvaka osvojili, dobro će biti ako budemo i treći dogodine."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nakon duge rasprave o pitanju trenera, netko je dobacio:

"Tu ne treba trener, tu treba egzorcist."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za zaključiti je kako neki od navijača Hajduka misle da je i Sv. Duje dignuo ruke od Hajduka, ali na kraju je stigla je i jedna zanimljiva opaska:

"Ovo slavljenje poraza i ruganje sakupljaču čaša na Istoku je vrhunac izgubljenosti naših navijača i kluba općenito! Nije ni čudo što lutamo u magli već 20 god sa ovakvim slipcima od navijača. Da je ovo "ljubav a ne đir" ne bi bas reka, prije će biti da je "Đir a ne ljubav" jer dok god se ovim kretenima od igrača bude pljeskalo na ovako kriminalne utakmice nikad nećemo naprid. Već kad se prave šaljiva videa (jer se nema pametnijeg posla u klubu) onda neka naprave parodiju na račun slipca jer je očito većina naših navijača očito slipa! Sljedeće sezone borba za peto misto ne gine."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo