NAVIJAČI LIVERPOOLA IMAJU SAMO JEDNU PORUKU ZA LOVRENA: / Pogledajte što danas pišu igraču kojeg su nekad sprdali

Image
Foto: Profimedia

Lovren nije baš u Liverpoolu bio miljenik navijača pa je iznenađujuće vidjeti da su ovako reagirali

2.11.2020.
9:07
Profimedia
VOYO logo

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije Dejan Lovren odigrao je čitav susret za Zenit iz Sankt Peterburga koji je u susretu 13. kola ruskog prvenstva kao gost svladao Himki sa 2:0.

Drugi Zenit se ovom pobjedom bodovno poravnao s trećim Spartakom iz Moskve, dok bod više ima vodeći CSKA iz Moskve koji je u nedjelju kao gost nadigrao Rotor iz Volgograda sa 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KOVAČ RASPAMETIO FRANCUZE, ALI JEDNU STVAR NIKAKO NE RAZUMIJE: ‘Da se to nije dogodilo, bih bih jako ljut’

'Vrati se'

Kao i nakon svake utakmice, dobre ili loše, Lovren se javi svojim navijačima na Instagramu i podijeli fotografiju s utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas smo ostvarili važnu pobjedu. Bravo, dečki. Pokazali smo sjajan karakter", napisao je Lovren uz svoju fotografiju, a uslijedilo je iznenađenje. Brojni pratitelji javili su mu se i poručili mu da se vrati u Liverpool.

Image
Foto: Profimedia

Dejan Lovren (St. Petersburg) Borussia Dortmund v FK Zenit St. Petersburg, Champions League football match, Signal Iduna Park, Dortmund, Germany - 28 Oct 2020,Image: 566201755, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Inače, Jürgen Klopp u engleskom klubu ima puno problema s obranom. Ozljede su mu napravile veliku rupu u zadnjoj liniji i sigurni smo da bi sve dao da može bar nakratko posuditi Lovrena za kojeg je uvijek imao samo riječi hvale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Lovren nije baš u Liverpoolu bio miljenik navijača pa je iznenađujuće vidjeti da su ovako reagirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo