Navijači poludjeli zbog rasprodaje Dinamove djece!

Ne pamtimo da je ikad bilo toliko bijesa i ogorčenja navijača u Zagrebu, kao nakon vijesti da će Dinamo prodati svoja dva najveća mlada dragulja, Tina Jedvaja i Alena Halilovića.

2.7.2013.
7:01
VOYO logo

Donosimo vam pregled ogorčenih komentara koji su naši forumaši ostavili nakon vijesti kako Alen Halilović i Tin Jedvaj odlaze u Tottenham za otprilike 20 milijuna eura.

Ovu je informaciju u nedjelju potvrdio i predsjednik Dinama Mirko Barišić, nakon čega je uslijedio golemi broj navijačkih kritika na račun Zdravka Mamića i njegove politike vođenja Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne znamo je li bijes navijača i ogorčenje jednog dijela javnosti imalo ikakvog utjecaja na maksimirskog šefa, ali Mamić je u ponedjeljak sazvao hitnu konferenciju za novinare i demanatirao ono što je samo dan prije izjavio predsjednik kluba Mirko Barišić.

Kao i kod prijašnjih maksimirskih spinova, možemo biti sigurni samo u jedno - navijači su kod Halilovića i Jedvaja odlučili povući crtu, a Mamić je zasad napravio 'korak nazad'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamiću znaj svemu je kraj zbogom i više se ne vraćaj

Ono kaj vrijedi se proda i onda moram gledat Ibaneza i ekipu...ebem ti sve!!!!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je sramota..ti momci će vrijediti svaki toliko za par godina. katastrofa...samo vi vozite sudanije i pinte a naše dečke prodavajte. da su vrijedili nebi došli kod nas. više bi se napravilo u europi s dečkima kao što su Jedvaj i Halilović.

Kaj taj Mamić radi...uskoro neće ni redara biti za vrijeme utakmice u Maksimiru ako tako nastavi rasprodavati domaću djecu...katastrofa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čemu sad to??! Zar nema dovoljno novaca od prodaje Kovačića?!?! Idiotizam...

I onda se pitate zašto nema nikoga na tribinama? MAMIĆU ODLAZI!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi dokaz da Mamiću treba otet Dinamo! Ovakvim načinom od Dinama nikad veliki klub.

Dinamo je veliki klub za sve u Europi osim za tebe i tebi slične gmazove... Dal bi neki renomirani klub platio Dinamu 20 mil eura za dva klinca koji zajedno nemaju 20 utakmica u HNL da Dinamo ne smatraju velikim klubom??!! Kako da zadrži te klince kad im netko nudi egzistenciju za cijeli život, tamo će igrati protiv van Persija, Rooneya... itd. ??? Tolke novce dobiti za dva nedokazana klinca može dobiti samo magistar svoje profesije, a Mamić je i više nego magistar....

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E pa zato što Dinamo nije tvornica i preprodavaonica mladih talenata, a ovo što sada Mamić radi je čisto to, jasno je da klub mora živjet, ali rečeno je da se prodajom Kovačića, Badelja i Vide osiguralo sredstava za bar dvije godine mirnog života.Čemu onda još prodaja ovih klinaca?? Čemu???

Pod hitno bi u HNL-u trebalo ograničiti dobnu granicu za odlazak u inozemstvo i to na 24godine...ovo je katastrofa! To treba učiniti za dobrobit naše lige, klubova i mladih igrača prije svega!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

..to je isto ko sa mesom...meso prve kvalitete izvozimo..a zamrznuto kojem je istekao rok..kupujemo..

Bravo Mamiću, sve ljepo prodaj, digni novac dok se može i tako kod nas i nije neko prvenstvo. Protiv Hajduka može se i sa junorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo nikad neće biti veliki klub s Mamićem. Veliki klubovi kupuju igrače da bi igrali i osvajali trofeje... Dinamo je samo servis za pronalazak talenata i plasman na EU nogometno tržište... "Veleprodaja talenata d.o.o." i ništa više...

Pa nije Maminjo kriv što netko da 20 milijuna za 2 klinca, pa taj bi i mater prodao za manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamića treba za ministra ekonomije...

Di su sad one ovce šta zdušno brane "gospodina" Mamića?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakav god Mamic bio hohštapler, bandit, pijacar - ma mozes mu prišit sve - samo ja vas pitam i navijače - da nema Mamića gdje bi bio Dinamo? bio bi tamo gdje i Hajduk u pi*** materini a o ostatku HNL i ostalih liga da ne pričamo... Mamić izlazi svake godine u Evropu, igra EuroLige, Lige Prvaka i eto prodaje igrače...

Želite li vi da vaš Dinamo bar proba bit konkurentan u Europi ili veličate Mamića samo zato šta van je od kluba napravia dućan? Čim nešto (u ovome slučaju igrač) dosegne neku cijenu momentalno ide prodaja...samo mu se vi klanjajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo