NEKADA JE BIO HAJDUKOVO ČUDO OD DJETETA I HIT-IGRAČ, A DANAS... / Pogledajte gdje je na kraju završio talentirani Balić

Image
Foto: Profimedia

To će mu biti već drugi klub ove sezone jer prvi je dio sezone proveo na posudbi u Perugiji

14.2.2020.
17:16
Profimedia
VOYO logo

Nekadašnji hit-igrač Hajduka, tako reći čudo od djeteta, Andrija Balić pronašao je novi klub. Njegov ga je matični Udinese posudio u slovačku Dunajsku Stredu, a to će mu biti već drugi klub ove sezone jer prvi je dio sezone proveo na posudbi u talijanskoj Perugiji, no tamo se nije naigrao pa je otišao u Slovačku gdje bi valjda trebao uhvatiti formu.

Podsjetimo samo, nekada je Balić bio visokoprofilirani mladi hrvatski igrač, talent, reprezentativac, ali je, usudit ćemo se reći, možda malo prerano napustio Hajduk i zamijenio ga Udineseom, klubom koji igra u jednoj od najtežih i najnezahvalnijih liga za razvoj mladih igrača, talijanskoj Serie A. Balić se nije uspio nametnuti tadašnjem treneru, koji mu je, ruku na srce, dao premalo prilika, a onda je uslijedila kaotična situacija u kojoj je Udinese sve do njegove prve posudbe u Fortunu Sittard u siječnju 2019. godine, promijenio osam trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

08.11.2017., stadion Radnik, Velika Gorica - Kvalifikacijski susret za U-21 Europsko prvenstvo 2019., skupina 1, 4. kolo, Hrvatska - San Marino. Andrija Balic. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Nažalost, nije se Balić naigrao niti u Nizozemskoj, a prošloga ljeta odmah je poslan u Perugiju, koja ga je ove zime vratila. Nadamo se samo kako će Balić pronaći svoju sreću u Slovačkoj i barem ostvariti dio svojeg talenta, kojeg neupitno posjeduje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo