NEOČEKIVANA PODRŠKA BILIĆU STIGLA JE OD STAROG PRIJATELJA: / 'Svi znamo da je Slaven pravi čovjek za West Ham'

Image

Igor Štimac, bivši hrvatski izbornik i bivši igrač West Hama na službenim je stranicama "čekićara" dao podršku Slavenu Biliću koji je zbog lošijih rezultata ove sezone na udaru kritika.

9.12.2016.
16:25
VOYO logo

"Bilić dobro poznaje posao i zna kako preokrenuti stvari. Kad je dobio posao, odmah sam rekao da će ostvariti trenutačni uspjeh s West Hamom", izjavio je Igor Štimac dodavši:

"Uvjeren sam da Slaven neće izgubiti svoju strast, samopouzdanje i posvećenost poslu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zaboravili ste što je Bilić napravio prošle sezone'

Prošle sezone West Ham je bio hit prvenstva, Bilićeva momčad pobijedila je sve velikane engleskog nogometa, dok je sad na rubu zone ispadanja, a posljednji poraz doživjela je prošlog vikenda kojd kuće, kad je Arsenal slavio s čak 5:1.

"Zbunnjuje me što neki ljudi, nakon svake utakmice sumnjaju u Bilićeve sposobnosti i zaboravljaju što je sve napravio prošle sezone", dodao je Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, trenerski posao je takav, od stare slave se ne živi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svlačionica se mora protresti

"S obzirom da naš klub nije u rangu Uniteda, Arsenala, Chelseaja i Cityja, našim menadžerima treba više potpore kad ne ide kako treba. Znamo da je Slaven pravi čovjek za West Ham", smatra Štimac koji je prozvao igrače "čekićara".

"Igračima poručujem neka se probude i igraju s jednakom strašću kao i prošle sezone. Ne tako davno igrali su s puno više intenziteta, brinuli su se jedan za drugog i borili kao momčad. Ako igrači ne žele izgubiti Slavena, apeliram na kapetana Marka Noblea da protrese svlačionicu", zaključio je Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo