NESTAŠNI DEČKO SVJETSKOG NOGOMETA OBEĆAVA: / 'Ne blefiram, kćer me promijenila"

Image
Foto: AFP

Po tko zna koji put, Mario Balotelli na novom je početku. Nestašni dečko svjetskog nogometa vratio se u Milan nakon neuspješne epizode u Liverpoolu, na San Siru želi oživjeti svoju karijeru.

27.8.2015.
10:55
AFP
VOYO logo

"Griješio sam, ali stil igre Brendana Rodgersa nije mi odgovarao, Na početku nisam zabio nekoliko laganih prilika, kasnije su dolazile sve rjeđe pa sam završio na klupi", priznao je Balotelli za Gazzettu dello Sport nakon što je prošle sezone zabio jedan gol u Premiershipu.

Tek mu je 25 godina, a već bi mogao napisati autobiografiju, s obzirom na sve što mu se događalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Živio sam i igrao kao dječak

"Drugi dio karijere me čeka, prvi ću zaboraviti. Igra još nije gotova. Živio sam i igrao kao dječak, propustio previše prilika, priznajem, ali sada sam spreman na uspjeh", kazao je Balotelli i dodao:

"Sad sam muškarac i uspjet ću, iako znam da mi mnogi ne vjeruju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balotelli je igrao za Inter, Manchester City, Milan i Liverpool, sad je opet u crveno-crnom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam zaboravio igrati nogomet. Slušat ću trenera Mihajlovića, znam da je on glavni, slušat ću ga, ne blefiram", "svečano" je obećao Balotelli.

Pitanje je što će biti ako se jednog dana "uozbilji", što će ostati od njegove vrckavosti i nepredvidljivosti na terenu, iskre genijalca koja je znala itekako "zapaliti" navijače klubova, ali i talijnaske reprezentacije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kćer Pia daje mu energiju

Razlog Balotellijeve najavljene preobrazbe je rođenje kćeri . "Sve je drukčije otkad mi se rodila kćer. Ludo sam zaljubljen u nju. Zato sam drukčiji i na terenu, želim raditi, optimističan sam."

Kćer Piju dobio je u prosincu 2012., u vezi s bivšom djevokom Raffaelom Fico, a priznao ju je tek nakon DNA analize.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo