Pogledajte kakva zvijer prijeti Hrvatskoj: Čak je i sucu gurnuo loptu kroz noge!

Barcelonin napadač Neymar priznao je da se još uvijek ne osjeća maksimalno spremnim, ali i da bi se to trebalo promijeniti do početka Svjetskog prvenstva.

4.6.2014.
10:35
VOYO logo

U utorak su brazilski nogometaši u prijateljskoj utakmici u Goianiji bili bolji od Paname s 4-0, a prvi je pogodak postigao upravo Neymar iz slobodnog udarca. Kasnije su se u strijelce upisali i Dani Alves, Hulk i Willian i odveli Brazil do osme uzastopne pobjede.

Neymar je u posljednjim tjednima sezone imao problema s ozljedom stopala, tako da na pripreme nije stigao potpuno spreman. Ipak, izbornik Luiz Felipe Scolari ga je protiv Paname držao na terenu svih 90 minuta. zvijer

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/DmYvWN8ozQU

"Još uvijek nisam potpuno spreman. Nedostaje mi utakmica, a poslije 90 minuta protiv Paname sam osjećao mali umor. No, do utakmice protiv Hrvatske na startu SP-a ću biti u savršenom fizičkom stanju", najavio je Neymar i potom se osvrnuo na dvoboj protiv Paname u kojem su se Brazilci na početku dosta mučili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/w-YXiNgFQtE

"Volio bih da je bilo malo više strpljenja naših navijača na početku utakmice. Nismo navikli na ovaj teren, tako da nam je trebalo vremena da uhvatimo ritam i da poboljšamo igru".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x1ydqd6

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo