'Ni s puškom me nitko ne bi otjerao iz Dinama!'

"Ma ni “s puškom” me nitko ne bi otjerao odavde! Nedavno sam potpisao novi, četverogodišnji ugovor, pa iako sam imao nekih ponuda iz “Liga petice”, ni sekunde nisam dvojio o ostanku.

5.12.2011.
14:49
VOYO logo

Ognjen Vukojević odigrat će u ponedjeljak 101. prvenstvenu utakmicu za kijevski Dinamo! Stotu je odigrao 26. studenoga u gradskom derbiju protiv Obolona (1:0), a Dynamov suparnik u ponedjeljak bit će Metalurg iz Donjecka.

"Lijep je to podatak, nije mala stvar odigrati za klub poput kijevskog Dinama više od 100 prvenstvenih utakmica. A ukupno sam u ove tri i pol godine odigrao preko 150 utakmica, izostao sam s manje od deset dvoboja. I to zbog kartona, a da pokucam u drvo, nikad nisam bio ozlijeđen. Prvu sam utakmicu za Dynamo odigrao protiv Iličevca u Mariopolu", rekao je Ogi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Kijevu iznimno cijene našeg reprezentativca. Šetajući gradom, Vukojevića Dinamovi navijači stalno zaustavljaju i traže ga potpis, ili zajedničku fotografiju. Stoga ni ne razmišlja o odlasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma ni “s puškom” me nitko ne bi otjerao odavde! Nedavno sam potpisao novi, četverogodišnji ugovor, pa iako sam imao nekih ponuda iz “Liga petice”, ni sekunde nisam dvojio o ostanku. Kijev je krasan grad, imam odličan status u klubu, momčad je vrlo dobra, stalno se borimo za naslov, stalno smo u europskim natjecanjima. Ne treba tražiti kruha preko pogače", zrelo rezonira hrvatski reprezentativac.

Na kraju je veznjak Vatrenih još jednom prokomentirao ždrijeb Europskog prvenstva, koji nam je podario Irsku, Italiju i Španjolsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne smijemo biti nezadovoljni skupinom. Ključna je prva utakmica protiv Irske i pobijedimo li, vjerujem da ćemo proći skupinu", osvrnuo se Vukojević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo