'Nije mi jasno zašto to radi, što je stariji to je gori!'

Trener Manchester Cityja, Roberto Mancini, priznao je da unatoč tome što s Balotellijem svaki dan razgovara nasamo i pokušava mu pomoći, jednostavno ne vidi načina kako da smiri svojeg napadača.

8.8.2011.
10:13
VOYO logo

Mancini je priznao kako ima sve manje živaca sa Balotellijem i kako će na kraju vjerojatno zbog toga morati potražiti pomoć psihijatra.

"Nije mi jasno zašto to radi. To se može prepisati njegovim godinama, ali ja ga znam dovoljno dugo, a on kako je stariji, to je gori", započeo je trener Cityja o svojem nezrelom napadaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi smo radili gluposti kao mladi, ali ovi današnji nogometaši su puno gori nego što smo bili mi. Mi smo imali manje novaca, ali veću želju za uspjehom, te smo bili puno mentalno jači.

Svjestan je Mancini problema koji muče mladog Balotellija, ali on će jednostavno morati početi mijenjati svoje ponašanje, želi li uspjeti kao sportaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nekad me uistinu razočara. Razumijem da mu nedostaje domovina i da mu nije lako bez obitelji, ali on će morati popraviti svoje ponašanje za dobro cijele momčadi, ali i moje dobro", zaključio je trener Cityja.

specijal-201102150360004-Gluposti i nebuloze

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107250288006 arti-201106100739006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo