'Nikad nisam razmišljao o Barçi, Realu i milijunima'

Hrvatski reprezentativac i član kijevskog Dinama, Ognjen Vukojević, prvi je put nakon poraza od Grčke stao pred novinare i otvorio dušu.

9.10.2011.
18:56
VOYO logo

"Imali smo sastanak s izbornikom i mislim da nam je stvarno pomogao. Shvatili smo neke stvari, još nije sve izgubljeno i možemo biti čak i najbolji drugi. Jednako tako, zašto se ne nadati najboljem, Gruzija je pobijedila nas, pa zašto ne bi mogla i načetu Grčku." započeo je Vukojević koji nije htio ulaziti u nagađanja što će biti nakon srijede s izbornikom Bilićem.

"Reprezentacija je iznad svih i iznad svega. Mi moramo pobijediti Latviju, a ono što će biti nakon toga u srijedu, bit će, igrači o tome neće odlučiti, to je pitanje za nekog drugog."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasmetale su ga kritike zbog manjka zalaganja u Grčkoj.

"Počeo sam trenirati sa šest godina i uvijek mi je bila velika želja postati reprezentativac. Nikad kao dijete nisam razmišljao o Barçi i Realu, ni o milijunima, već samo o hrvatskoj reprezentaciji, isto kao i danas. Nismo mi protiv Grke stajali loše, ali smo primili gol iz prekida. Trebalo nam je više hrabrosti i odlučnosti u igri, no borba i želja nikad nije dolazila u upitna, kao ni u Ateni. Zaslužili smo kritike za igru, možda je naše izdanje bilo katastrofalno no to nam je sada najmanje potrebno i remeti nam koncentraciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov kolega u vrhu napada Nikica Jelavić, možda će odgledati susret s klupe.

"Ne zam hoću li biti spreman", izjavio je Jelavić te se osvrnuo na održani sastanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon Grčke svi osjećamo da smo svi dužni nešto poduzeti, i igrači i izbornik. Ovoj sastanak je bio sjajan potez jer nas shvatili neke stvari.

Nikica je za kraj pozvao publiku da im pruže potporu protiv Latvije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam da će nas riječka publika podržati i da ćemo im vratiti igrom i golovima. Imam lijepe uspomene s Kantride, i nadam se ću seu srijedu ponovo radovati", zaključio je na kraju.

Vezani članci:

arti-201110090019006 arti-201110080039006 arti-201110080194006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo