NIKAD TEŽI PERIOD ZA DINAMO: / Mamić najavio dugoočekivani sraz s Bjelicom i otkrio - 'Čeka nas pakleno razdoblje'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Trener Dinama, Zoran Mamić, najavio je sraz s Osijekom, ali je usput otkrio i da ih čeka opaki ritam s pregršt teških utakmica

20.11.2020.
11:50
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Reprezentacijska stanka je gotova, igrači su se vratili u klubove, a aktualnom prvaku Hrvatske, zagrebačkom Dinamu, slijedi pakleno razdoblje. U subotu u 15 sati Dinamo ide na noge drugoplasiranom Osijeku koji je u velikom naletu pod novim trenerom Nenadom Bjelicom.

Trener Dinama, Zoran Mamić, najavio je sraz s Osijekom, ali je usput otkrio i da ih čeka opaki ritam s pregršt teških utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujemo s nestrpljenjem i veseljem ovu posljednju fazu polusezone prije Nove godine. Pakleni ritam, imamo devet vrlo teških utakmica, kako europskih, tako i domaćih, međutim mi se fokusiramo na prvu sljedeću. Nemamo optimalnu pripremu za tu utakmicu, ali stalno ponavljam da je to naša realnost nakon reprezentativnih pauza. Moramo se tome prilagoditi, zahtjevi ostaju uvijek isti. Dinamo želi osvojiti naslov prvaka, želi pobjeđivati i tako ćemo ući u ovu utakmicu", izjavio je Mamić.

Zatim je pohvalio momčad svog donedavnog suradnika i bivšeg trenera Dinama, Nenada Bjelice. "Osijek je u dobrom naletu, dobroj seriji, dobroj fazi, ima dobru momčad i stručni stožer, pozitivu u gradu, među navijačima. Međutim Dinamo ne mijenja ideju. Uza sav respekt prema protivniku, želimo osvojiti tri boda i tako ćemo ući u utakmicu", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

MOSCOW, RUSSIA - OCTOBER 29, 2020: Dinamo Zagreb's head coach Zoran Mamic shouts instructions in a UEFA Europa League Group K football match between CSKA Moscow and Dinamo Zagreb at CSKA Arena. The match ended in a 0-0 draw. Mikhail Tereshchenko/TASS,Image: 566279270, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Što ih sve čeka

Tko će zaigrati u subotu? Nema Dine Perića, a pitanje je hoće li Joško Gvardiol i Lovro Majer biti spremni...

"Vratili su se Stojanović i Kastrati, vjerujem da će doći bez nekih problema sa svojih utakmica. Ostali su svi tu. Imamo, naravno, nekolicinu bolesnih, neke ozlijeđene, vidjet ćemo u sljedeća dva dana. Živimo od sata do sata jer je situacija takva kakva je da se u sat vremena situacija mijenja s koronom. Vjerujemo da smo sad ipak malo primirili situaciju i da će biti znatno bolje", završio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo još malo taj pakleni period. Dinamo u mjesec dana igra tri kola Europa lige, protiv Wolfsbergera i Feyenoorda u gostima i CSKA kod kuće, a isto tako imaju i pet utakmica u ligi, s Osijekom, Slavenom i Rijekom u gostima i Hajdukom i Varaždinom kod kuće. A tu je još i Kup, ali igraju protiv Rudeša pa mogu malo odmoriti udarne snage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo