Niko Kranjčar pobjegao iz Dinama

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar napokon može odahnuti. Dugi pregovori između kijevskog Dinama i engleskog QPR-a zaključeni su, a hrvatski će virtuoz sljedeće sezone igrati u Premiershipu.

7.8.2014.
17:51
VOYO logo

Kaos u Ukrajini nagnao je Niku Kranjčara i njegove zastupnike da naprave sve da sešto prije preseli u QPR, klub u kojem je prošle sezone igrao na posudbi i gdje je bio jedan od najboljih igrača.

Povratak na Loftus Road kod Haryja Redknappa uvjetovan je puno manjom plaćom nego li ju je Niko imao u Kijevu, ali hrvatski veznjak pristao je i na to ne bi li što prije pobjegao u sigurnu zonu Londona, doznaju Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, bijeg iz Kijeva traži još jedan hrvatski nogometaš. Riječ je o Ognjenu Vukojeviću kojeg ugovor s Dinamom veže još godinu dana. Ogi pokušava sve ne bi li se taj ugovor raskinuo, a opcija njegovog spasa navodno je novi Dinamo, i to naš zagrebački.

Prijelazni rok traje do kraja mjeseca i ako Zdravko Mamić želi Vukojevića na Maksimiru ima dosta vremena kako bi nagovorio predsjednika Surkisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo