Hrvat otkrio Kazahstancima kakva je Torcida

Nogometaši Šahtera već u utorak su stigli u Split, dva dana prije velikog dvoboja protiv Hajduka u 3. pretkolu Europske lige.

5.8.2014.
20:14
VOYO logo

Podsjetimo, Kazahstanci su u čudnoj utakmici slavili s 4:2. Hajdukova obrana je curila na sve strane, a posljednji gol su domaćini zabili u sudačkoj nadoknadi. S 3:2, Hajduku bi posao bio znatno lakši, ovako će im trebati puno znanja, ali i sreće.

"Mislim da bi opuštanje bila velika pogreška. Rezultat je za nas dobar, ali Hajduk je u Karagandyju pokazao da igra nogomet. Morat ćemo pružiti više nego kod kuće iako smo tamo ostvarili dosta veliku pobjedu koju nitko nije očekivao", rekao je Hrvat u redovima Šahtera, Nikola Pokrivač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši igrač Varteksa, Dinama i Rijeke otkrio je svojim novim sugračima što ih čeka u Splitu. To dobro znaju i dva igrača Šahtera iz BiH, Topčagić i Džidić.

"Kazahstancima je Pokrivač pričao o što ih čeka u Splitu ali Džidić i ja znamo kakav je Hajduk klub. Znamo kakve navijače ima i kakav ambijent stvaraju", kazao je Topčagić, donosi Dalmacija News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo