VLAŠIĆ NAJAVIO BITKU S MODRIMA / Bivši hajdukovac stiže na Maksimir s jednim jedinim ciljem: 'Nadam se da će nakon ovog četvrtka neke stvari biti drugačije'

Image

U dresu Hajduka nije se dobro provodio na Maksimiru

15.9.2021.
9:44
VOYO logo

Nogometaši Dinama u četvrtak u 18:45 s West Hamom igraju prvu utakmicu grupne faze Europske lige. Uoči tog susreta Nikola Vlašić je za potrebe službene klupske stanice najavio susret s velikim rivalom iz doba dok je branio boje Hajduka. On je prošlog vikenda odigrao prve minute u Premier ligi otkako je potpisao s Čekićarima.

Image
TRANSFER KOJI JE ODJEKNUO OTOKOM /

Nikola Vlašić napokon riješio veliki misterij i otkrio zašto je prešao u West Ham

Image
TRANSFER KOJI JE ODJEKNUO OTOKOM /

Nikola Vlašić napokon riješio veliki misterij i otkrio zašto je prešao u West Ham

"Bilo je to lijepo iskustvo. Intenzivna utakmica i na to ću se prilagoditi što ću više igrati", kazao je pa se okrenuo Modrima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drugačije će biti igrati protiv Dinama. To je klub iz moje domovine pa se jako veselim. Europska liga je drugačija od Premier lige. Tamo ćete možda igrati s nekim od klubova s kojima se nikada niste sreli, a u Premier ligi svake godine praktički igrate s istim suparnicima. U Europi se susrećete s različitim stilovima i kulturom igre, tako da se uvijek teško prilagoditi, ali vidjet ćemo što će se dogoditi u četvrtak. Momčad je jako puno radila da bi izborila i Europu i jako smo uzbuđeni", poručio je i onda malo više riječi posvetio Dinamu.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

"Zagreb je glavni grad i Dinamo je prvak zadnjih deset, 11 godina. Dobra su momčad i protivnik. Možemo uživati u toj utakmici jer to je Europa. Dinamo ima jako dobre igrače. Svake godine nekog prodaju, a neki mladi igrač iz njihove škole ga zamijeni ili pak kupe igrača iz nekog drugog hrvatskog kluba. Uvijek imaju dobru momčad", pojasnio je Vlašić i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imaju strastvene navijače, ali tribine na njihovom stadionu nisu blizu travnjaka pa se nećete osjećati da ste zagušeni. Mislim da će zbog toga našim igračima biti lakše", kazao je.

"Moji golovi za Hrvatsku na Maksimiru su mi ostali u lijepom sjećanju, ali Hajduk i Dinamo imaju veliko rivalstvo.. Dinamo je jako dominantan zadnjih deset godina, a kao bivši igrač Hajduka nisam zbog toga sretan. Imam dobra sjećanja s Maksimira, ali nadam se da će biti još bolje nakon ovog četvrtka"; poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je i kako ne može dočekati debi na West Hamovom stadionu ove nedjelje.

"Jedva čekam nedjelju i domaći debi na londonskom stadionu u Premier ligi. Ovakve utakmice, poput ove protiv Manchester Uniteda s novim momkom u momčadi, Ronaldom, uvijek su uzbudljive. Zato igramo nogomet. Želim vidjeti koliko sam dobar. Želim vidjeti gdje sam u usporedbi s ostalim igračima u velikim momčadima. Vjerujem u sebe i spreman sam na sve", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo