'Nisam zadrt, ali te cajke su degutantno kreštanje!'

'Nisam šovinist ni zadrti tip. Svatko može slušati što želi, a u svoje slobodno vrijeme i da time ne maltretira druge. Takvo je kreštanje degutantno!

4.2.2012.
20:12
VOYO logo

Dinamov trener Ante Čačić je u intervjuu za sportski tjednik Max prokomentirao dosadašnji tijek priprema. "Zadovoljan sam, igrači su dobro reagirali na moje podražaje, a posebno se veselim što su neki, poput Sylvestra ili Tomečaka, pokazali da se na njih može ozbiljno računati. Velik pomak u igri u odnosu na tmurnu jesen napravili su Vrsaljko i Badelj. Poznavao sam Sylvestra iz mlade slovačke reprezentacije i bio sam neugodno iznenađen kad sam vidio da se jesenas na njega nije računalo. A dečko je sad pokazao da je pravi pozitivac, unatoč svemu što je prolazio zadnjih mjeseci, ispravno je reagirao." Uveli ste novosti, zabranili ste slušanje cajki u svlačionici! Javnost je vrlo pozitivno ocijenila taj vaš potez. "Gledajte, nisam šovinist ni zadrti tip, svatko može slušati što želi. Ali, u svoje slobodno vrijeme i da time ne maltretira druge. Nekakva glazba koja se obično pušta u sitnim satima u narodnjačkim klubovima nije primjerena glasnome puštanju na radnome mjestu u pola bijela dana, takvo je kreštanje degutantno! I to nisam dopustio, u svlačionici neće nekoliko igrača maltretirati ostale. Dinamo je nešto više od nogometnog kluba i cajkama je u našoj svlačionici odzvonilo!" Kako su igrači reagirali? "Pozvao sam kapetana i tih nekoliko igrača koji su puštali takvu glazbu i rekao im da to više ne želim čuti u svlačionici i neka to slušaju negdje drugdje. I gotovo, nije bilo dodatnih pitanja, shvatili su da bi svaki razgovor bio suvišan i nepotreban. Jer, to nije moja želja, nego – naredba!"

Sammir je izgubio još jedne pripreme...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sammir je propustio samo jedan trening, ali, nažalost, ne radi s loptom i ne igra, boli ga tetiva. Njegov će povratak ipak biti teži nego što smo očekivali. Svi znamo kakav je igrač, ali samo kad je u onome stanju u kakvome je bio ljetos. Ponaša se korektno, čini mi se da je i on svjestan situacije i da će još jače povući da dosegne željenu razinu." Odlučili ste se za sustav 4-2-3-1, u kojem su na bočnim mjestima prema naprijed brzi igrači koji vole okomito ulaziti u suparnički 16-erac (Tomečak, Sylvester). Iza špice ima mjesta samo za jednog plemenitog veznjaka. Sada je to Kovačić, znači li to da Sammir i Kovačić neće moći zajedno? "Vidjet ćemo kako će sve izgledati kad se Sammir vrati u formu. Ali, točno je da sam dosad na toj poziciji provjeravao i Alispahića i Kovačića i Kova je zasad u prednosti." Možete li 'vratiti' Sammira? "Da, iako najviše ovisi o njemu!", zaključio je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo