UNIŠTAVA IH / Nismo znali da je baš toliko otrovan. Otkriveno kako je Cristiano Ronaldo terorizirao igrače Manchestera: 'Slavili su kad su čuli da odlazi'

Image
Foto: Profimedia

Ronaldo nije baš na dobrom glasu u svlačionici Uniteda i njegovi ga suigrači smatraju napornim

30.8.2022.
13:55
Profimedia
VOYO logo

Nekada najbolji igrač svijeta, a danas najpopularniji nogometaš na planetu, Cristiano Ronaldo, još uvijek traga za novim klubom. Ronaldov menadžer, Jorge Mendes, ponovo je ponudio portugalskog reprezentativca čelnicima londonskog Chelseaja, ali za sada niti od tog posla nema ništa.

Inače, Ronaldov menadžer bio je i u kontaktu s Napolijem, a mediji navode kako je Mendes nudio Ronalda i Real Madridu, PSG-u, Atletico Madridu, Bayernu, Borussiji Dortmund, Olympique Marseilleu, Romi... No, Ronaldo je još uvijek na Old Traffordu i vrijeme za transfer polako se bliži kraju, što znači da bi lako mogao i ostati. A to se nikako neće svidjeti njegovim suigračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Suigrači ga ne vole

Naime, Ronaldo nije baš na dobrom glasu u svlačionici Uniteda i njegovi ga suigrači smatraju napornim, a Daily Mail piše kako su neki čak i slavili kada su čuli da želi otići iz kluba. Prema pisanju engleskih medija kao i ESPN-a, Ronaldovi suigrači proživljavali su pravi teror u proteklih godinu dana. Ronaldo je navodno jako prigovarao suigračima i kritizirao ih zbog loše igre, a posebno se okomio, kako kažu, na Harryja Maguirea i Marcusa Rashforda od kojih je tražio da igraju na razini Rija Ferdinanda i Waynea Rooneyja.

Ronaldo je kod novog trenera Erika ten Haga u drugom planu, igrao je samo jednu od četiri utakmice u punoj minutaži i često je na klupi, a isto tako nije upisao niti gol niti asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo

Još iz rubrike