Ovakvo nešto o Modriću vjerojatno još nikad nitko nije napisao

'Luka Modrić je igrač Real Madrida koji dobiva 10 od 10.

10.2.2014.
13:06
VOYO logo

"Postoji puno razloga zbog kojih bi Luka Modrić od iduće sezone trebao preuzeti dres s brojem 10 u Real Madridu, koji je izvan upotrebe nakon iznenadnog odlaska Mesuta Özila uoči ove sezone. Modrić je taj broj nosio u zagrebačkom Dinamu i nosi ga u hrvatskoj reprezentaciji. Vrijeme je da ga dobije i u Real Madridu, kao što je Cristiano Ronaldo dobio svoj broj 7."

"Nitko danas ne može zamisliti momčad Real Madrida bez ovog malenog hrvatskog igrača sa svojom prepoznatljivom dugom kosom. Prošlog je ljeta rekao da se najugodnije osjeća kada kontrolira igru svoje momčadi. Ancelotti mu je to dopustio. Real Madrid igra onako kako Modrić želi. Kratka lopta ili duga, brzo ili sporo, protunapad ili građenje napada, on se na sve može prilagoditi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne prođe niti jedna konferencija za novinare, a da Carlo Ancelotti ne upotrijebi riječ ravnoteža. Ne postoji niti jedan igrač koji bolje od Modrića može interpretirati što to znači. Konstantno je dostupan u napadu i spreman na vraćanje kako bi pomogao u obrambenim zadacima, iako sve to zahtijeva puno fizičkog napora. Modrić u dobi od 29 godina još uvijek ima puno prijeđenih kilometara."

"Možda ne ispadne uvijek sve kako treba, ali njegova predanost nikada nije upitna. Bilo da stvari idu dobro ili loše, Luka Modrić je uvijek tu", piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na press-konferenciji uoči uzvratne polufinalne utakmice nogometnog Kupa kralja protiv Atletico Madrida trener Real Madrida Carlo Ancelotti nahvalio je Luku Modrića.

"Luka igra jako dobro. Prošle je godine morao učiti o španjolskom nogometu, kako igrati sa suigračima, ali ove godine igra sjajno", rekao je Ancelotti o jednom od oslonaca svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Modriću su proteklog vikenda navijači na Santiago Bernabeuu skandirali ime nakon 4-2 pobjede protiv Villarreala, što je samo dodatno potvrdilo njegovu sjajnu formu i važnost za 'Los blancose'.

O samoj uzvratnoj utakmici protiv Atletica u koju Real ulazi s komotnom prednošću 3-0 talijanski je strateg rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najbolje je ne razmišljati o našoj prednosti. Moramo u uzvratu izvesti vrlo jaki sastav, isto kao što smo napravili u prvom susretu. Cristiano (Ronaldo) će započeti, a sutra ću razmišljati o najboljoj postavi za utakmicu."

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo