'NJIHOV ODNOS NEPOVRATNO JE NARUŠEN': / Zidane zbog zvijezde zadao nove glavobolje vodstvu Reala

Image
Foto: Profimedia

Tako je već godinama, a sve je kulminiralo tijekom finala Lige prvaka 2018.

16.6.2020.
9:52
Profimedia
VOYO logo

Odnos ZinedineaZidane i GarethaBalea nepovratno je narušen, tvrdi španjolska Marca. Velšanin je, naime, ‘poludio’ nakon što je susret s Eibarom započeo s klupe. Bale je tijekom priprema bio impresivan te je zadivio svoje suigrače pa je smatrao da će biti u početnih 11, no na kraju je Zidane priliku dao Rodrygu, a on je zaigrao u drugom poluvremenu.

“Kad ga je pozvao na zagrijavanje izgledao je odsutno, kao da ga se utakmice ne tiče. Tako je i izgledao na terenu u pola sata koje je tamo proveo. Zidane mu je tijekom minute odmora dao do znanja što misli o njegovoj predstavi”, piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Kieran McManus/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gareth Bale

“Odnos između igrača i trenera nikada nije bio dobar - ne pričaju istim jezikom. Tako je od sezone 2017.-2018. te je kulminiralo kada je Bale ušao s klupe u finalu Lige prvaka u Kijevu. Iako je bio igrač utakmice i zabio je dva gola za 3:1 pobjedu and Liverpoolom, poslije susreta nije slavio sa Zidaneom. Animozitet između njih se obnovio kada se Francuz vratio na klupu devet mjeseci nakon što je dao otkaz. Zidane ga se svim silama nastojao riješiti tijekom prijelaznog roka, ali je na koncu ostao. Tijekom sezone Bale nije pokazao zašto je godinama bio jedan od ključnih igrača, no u klub još smatraju da može imati važnu ulogu u osvajanju trofeja, ali su svjesni lošeg odnosa njega i Zidane. Unatoč svemu tome Bale ne izgleda kao da želi otići. Sretan je u Madridu i njegom menadžer Jonathan Barnett tvrdi da ne planira uskoro promijeniti sredinu”, završava tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo