NOGOMETAŠ BARCELONE SEKSUALNO MALTRETIRAO ŽENU, PREBIO PJEVAČA I MAHAO PIŠTOLJEM: / Osuđen na 32 mjeseca zatvora

Image
Foto: AFP
11.9.2019.
17:58
AFP
VOYO logo

Nogometna priča o Ardi Turanu bila je bajka sve do njegovog prelaska u Barcelonu 2015. godine iz Atletico Madrida

Pretukao je poznatog turskog pjevača Berkaya Sahina, seksualno je maltretirao njegovu ženu, a pritom je još mahao i pištoljem. Nije to dogodovština nekog turskog mafijaša, već nogometaša Barcelone Arde Turana kojem je upravo završilo suđenje.

Jedan od najboljih turskih nogometaša u posljednjih 20 godina osuđen je zbog nemilih događaja na dvije godine i osam mjeseci zatvora, ali, kao i svi njegovi kolege nogometaši, kaznu će dobiti uvjetno. Uvjet je da ne počini narednih pet godina nikakvo kazneno djelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karijera se strmoglavila

Nogometna priča o Ardi Turanu bila je bajka sve do njegovog prelaska u Barcelonu 2015. godine iz Atletico Madrida. U Madridu je Arda bio kralj, nositelj Simeoneove igre u napadu, a njegovi driblinzi vrtili su se po sportskim emisijama.

Dolaskom u Kataloniju nestala je minutaža, a s njom i samopouzdanje turskog reprezentativca koji je već napunio 32 godine. Trebao je biti zamjena za Ivana Rakitića u veznom redu, no hrvatski reprezentativac prikovao ga je za klupu. Trenutno je na posudbi u Basaksehiru i vrijedi milijun eura po Transfermarktu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo