NOVA KANTRIDA: / Velebni kompleks koji će živjeti 365 dana u godini

Image
Foto: Screenshot/NK Rijeka

Nogometaši Rijeke preselili su se prije nekoliko tjedana na novoizgrađeni stadion u sklopu trening-centra Rujevica. Ostat će tamo do izgradnje novog stadiona na Kantridi.

14.9.2015.
9:15
Screenshot/NK Rijeka
VOYO logo

Kada bi trebao biti završen taj velebni kompleks, odnosno kada će se Rijekini nogometaši vratiti na Kantridu, zasad još uvijek nije poznato. Špekulira se da bi se to moglo dogoditi u sezoni 2017/18 ili godinu dana kasnije, ali tek treba vidjeti kojim će tempom napredovati radovi i hoće li biti kašnjenja.

Hotel sa 120 soba

U svakom slučaju, kad jednog dana bude izgrađen, stadion će s okolicom biti pravi 'bombon'. Poznato je da će nova Kantrida imati 14.000 natkrivenih sjedećih mjesta, a ispod tribina će biti smještena garaža. Novi list donosi i da će se uz stadion izgraditi hotel sa 120 soba na području od 15.000 četvornih metara, a bit će kategoriziran s četiri zvjezdice. U sklopu hotela će biti i rehabilitacijski centar s vrhunskim stručnjacima koji neće biti namijenjen samo sportašima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na drugoj će strani biti komercijalni centar na 28.000 četvornih metara, s trgovinama, kafićima, restoranima i ostalim sadržajima. Predviđeno je da plato ispred Kantride postane nova trgovačko-ugostiteljska i zabavna zona kojom bi se svakodnevno kretale tisuće ljudi, tako da bi stadion s okolicom živio 365 dana u godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo