Peh za pehom: Nakon Kranjčara, nova ozljeda u kampu Vatrenih!

Neugodne vijesti stižu iz austrijskog kampa hrvatske reprezentacije u Bad Tatzmannsdorfu. Jutarnji trening na pripremama za SP propustio je još jedan igrač iz veznog reda - Milan Badelj.

27.5.2014.
19:02
VOYO logo

Nakon Ive Iličevića i Nike Kranjčara koji su zbog ozljeda već otpisani za Svjetsko prvenstvo, nova opasnost nadvila se nad nastup Milana Badelja. Veznjak HSV-a propustio je jutarnji trening zbog ozljede prepone, a zasad se ne zna koliko je ozbiljna i hoće li ugroziti Badeljev nastup u Brazilu.

Izbornik Niko Kovač trenutno ne može biti zadovoljan širinom veznog reda, ali je zato, čini se, sve bliže promjeni u startnoj obrambenoj četvorci na otvaranju SP-a protiv Brazila. Lijevi i desni bek su očekivano zauzeli Danijel Pranjić i Darijo Srna, Vedran Ćorluka će biti desni stoper, ali sve je izvjesnije da neće igrati u tandemu s Dejanom Lovrenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na pripremama se sjajnim pokazao branič Panathinaikosa Gordon Schildenfeld. Schifo jednostavno briljira na treninzima i nameće se kao prva opcija uz Ćorluku.

"Borba za poziciju je svakodnevni dio života. Uvijek postoji konkurencija i ako nisi pravi, netko će to iskoristiti. Ako dobijem priliku ne sumnjajte kako je neću iskoristiti. Maksimalno sam spreman, koncentriran i jedva čekam da sve to krene", izjavio je Schifo za Sportske novosti i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kod nas je uvijek pozitiva atmosfera. Spremamo se za Svjetsko prvenstvo koje svi jedva čekamo, pa je sve nekako lakše. Iskreno, gušt je trenirati u takvom okruženju", kaže Schifo, a na pitanje 'Neymar ili Hulk' prasnuo je u smijeh:

"To je kao da uspoređujem BMW ili Mercedes. Ali, ako baš moram, onda Neymar".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo