NOVI TRENER ARSENALA OŠTRO O STANJU U KLUBU PRIJE DOLASKA: / 'S Wengerom su bili u padu, ali imam jedno rješenje...'

Image
Foto: AFP

Novi trener Arsenala obračunao se sa nasljeđem Arsenea Wengera

23.11.2018.
9:53
AFP
VOYO logo

Unai Emery, bivši trener Valencije, Seville i PSG-a, preuzeo je stolicu stratega Arsenala ovog ljeta. Nakon duge 22 godine vladavine Arsenea Wengera, Španjolac je odabran da Topnike uvede u novu eru.

"Jednom smo se sastali, to je bilo sve. Jako ga poštujem, ali koliko god me uputio u klub, morao sam promijeniti stvari. Rekao sam igračima – 'Počinjemo od nule!' - Čak i sada, nakon četiri mjeseca, i dalje tvrdim da smo na početku", rekao je novi trener Arsenala za španjolsku Marcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije Wengera, Arsenal je pobjeđivao sa 1-0, slavio to i bio utemeljen na obrambenoj čvrstini. Onda se dogodio Arsene koji je vratio živost i sreću i slavio napad, sa sjajnim igračima, a sve je kulminiralo sa Invinciblesima koji su bili dobri u napadu i u obrani [nepobjedivi, op.a.]", dodao je španjolski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali, s vremenom, ostale su samo tehnička kvaliteta i napadačka sloboda, momčad je izgubila obrambenu strukturu. Ja želim objediniti te dvije stvari i napraviti momčad kompetitivnijom. Arsenal je bio u padu, morali smo to zaustaviti i počet se uspinjat", zaključio je Emery.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo