NOVOPEČENI VATRENI NA METI IVICE OLIĆA: / CSKA želi dovesti jednog od najboljih igrača Prve HNL, ali morat će ga dosta platiti

Image
Foto: Profimedia

Na meti je CSKA otkako je klupu preuzeo Ivica Olić, legendarni napadač hrvatske reprezentacije i bivši igrač tog moskovskog kluba

6.5.2021.
13:41
Profimedia
VOYO logo

Ako je vjerovati napisima ruske Eurostavke, CSKA Moskva zainteresirana je za usluge povremenog hrvatskog reprezentativca i člana hrvatskog prvoligaša Gorice, Kristijana Lovrića.

Lovrić je, navodno, na meti CSKA otkako je klupu preuzeo Ivica Olić, legendarni napadač hrvatske reprezentacije i bivši igrač tog moskovskog kluba, a ističu i kako je Lovrić zimus bio vrlo blizu prelaska u Dinamo iz Kijeva, ali da je taj transfer propao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

03.10.2020., Gradski stadion, Velika Gorica - Hrvatski Telekom Prva liga, 7. kolo, HNK Gorica - HNK Hajduk. Kristijan Lovric Photo:

Olić je krajem ožujka preuzeo CSKA i dosta se muči s rezultatima pa bi im svakako dobro došao jedan kvalitetan ofenzivac poput Lovrića. Rusi ističu kako je Lovrić u 87 utakmica u HNL-u zabio 39 golova, što im je očito vrlo važna stavka.

No, CSKA neće baš jeftino proći ako krene u realizaciju ovog posla. Lovrić vrijedi 5.5 milijuna eura prema Transfermarktu, a teško da će ga Gorica pustiti za manje, s obzirom na to da je ugovorno vezan za njih do 31. svibnja 2023. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo