Objavljen zastrašujući sastav Reala za Dinamo!

Prema pisanju madridskog AS-a, Real u srijedu u Maksimiru neće zaigrati u istoj postavi u kojoj je započeo dvoboj protiv Getafea prošli vikend, u 3. kolu španjolske Primere.

13.9.2011.
14:51
VOYO logo

Iako je Kraljevski klub slavio u toj utakmici 4:2, trener José Mourinho nije zadovoljan obrambenim dijelom igre svoje momčadi. I ne odnosi se to samo na posljednju utakmicu. Real je, naime, u četiri službene utakmice ove sezone (dvije u Primeri, dvije u Superkupu) primio sedam golova.

Iako je za čak pet od njih zaslužna Barcelona (u dva ogleda Superkupa), Mourinhu obrana ne ulijeva previše povjerenja, a to bi, navodi AS, prvi mogao platiti njegov sunarodnjak Ricardo Carvalho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto njega bi u srijedu protiv zagrebačkog Dinama, u 1. kolu skupine D Lige prvaka, u paru s Pepeom mogao zaigrati Raul Albiol. U prvu bi se postavu nakon oporavka od ozljede trebao vratiti i njemački veznjak Sami Khedira, a glavni kandidat za selidbu na klupu je još jedan Portugalac, Fabio Coentrao.

To znači da bi na Maksimiru trebala istrčati ova zastrašujuća momčad: Casillas, Ramos, Albiol, Pepe, Marcelo, Khedira, Alonso, Özil, Di Maria, Ronaldo, Benzema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AS također podsjeća da će Realovi nogometaši u utorak poslijepodne krenuti prema Zagrebu, gdje bi trebali sletjeti oko 17.30 sati. Na konferenciji za novinare neće se pojaviti glavni trener José Mourinho, koji zbog suspenzije neće voditi ni svoju momčad na samoj utakmici.

Pred medijima će se, umjesto portugalskog stručnjaka, pojaviti njegov pomoćnik Aitor Karanka te veznjak Xabi Alonso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho će dvoboj pratiti iz hotela Regent Esplanade, a društvo bi mu trebao praviti klupski skaut José Morais.

Nogometaši Real Madrida odradili su posljednji trening uoči popodnevnog puta u Zagreb. Za razliku od ponedjeljka kada je s momčadi, doduše odvojeno, radio i Kaka, brazilskog veznjaka u utorak prijepodne uopće nije bilo na treningu što sugerira da ga Jose Mourinho vjerojatno neće ni povesti u Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaka je, inače, pretrpio lakšu ozljedu tijekom subotnje pobjede Reala protiv Getafea (4-2) u 3. kolu Primere.

Mourinho je, inače, u utorak na trening doveo i trojicu igrača iz druge momčadi - Jesea, Pabla Gila i Mejiasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad je bila podijeljena u dvije skupine: u prvoj su bili Özil, Ramos, Pepe, Higuaín, Ronaldo, Khedira, Carvalho, Callejon, Diarra i Marcelo, a u drugoj Granero, Xabi Alonso, Arbeloa, Benzema, Di María, Albiol, Varane, Coentrao, Jese i Pablo Gil. Vježbao se posjed i kontrola lopte. Trojica vratara, Casillas, Adam i Mejias, radila su odvojeno.

Vezani članci:

arti-201109130424006 arti-201109130540006 arti-201109120673006 arti-201109120778006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo