tko će osvojiti? / Objavljeni su kandidati za najboljeg igrača Premier lige: Nema Ronalda!

Image
Foto: Foto: Profimedia

Kao što je vidljivo, na popisu nema Cristiana Ronalda koji je ove sezone osvojio najviše nagrada za igrača mjeseca Premier lige.

13.5.2022.
13:43
Foto: Profimedia
VOYO logo

Borba za pozicije u Premier ligi još uvijek traju. Dva kola prije kraja prvenstva, Manchester City ima 89 bodova, tri više od drugoplasiranog Liverpoola. Chelsea je treći sa 70 bodova, a za četvrto mjesto bore se klubovi sjevernog Londona. Arsenal ima bod više od Tottenhama i tko će ići u Ligu prvaka možda neće biti poznato do zadnjeg kola. Također, traje borba za ostanak u ligi. Leeds, Burnley, Everton i Southampton još nisu osigurali najviši rang za sljedeću sezonu. Jedan od ta četiri kluba će put Championshipa.

Image
derbi sjevernog londona /

Borba za Ligu prvaka: Tottenham deklasirao Arsenal i približio mu se na bod zaostatka

Image
derbi sjevernog londona /

Borba za Ligu prvaka: Tottenham deklasirao Arsenal i približio mu se na bod zaostatka

Danas je objavljena i lista osmorice nominiranih nogometaša za najboljeg igrača sezone. U uži izbor ušli su sljedeći igrači: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Jarrod Bowen (West Ham), Joao Cancelo (Manchester City), Kevin De Bruyne (Manchester City), Bukayo Saka (Arsenal), Mohamed Salah (Liverpool), Son Heung-min (Tottenham) i James Ward-Prowse (Southampton). Navijači mogu glasati za svog favorita sljedeća tri dana, a oni će se zbrojiti s glasovima 20 kapetana i odabrane skupine nogometnih eksperata. Prošle sezone za najboljeg igrača proglašen je branič Manchester Cityja i portugalske reprezentacije Ruben Dias.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je vidljivo, na popisu nema Cristiana Ronalda koji je ove sezone osvojio najviše nagrada za igrača mjeseca Premier lige. Postigao je za Manchester United 18 golova i upisao tri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za najboljeg menadžera sezone nominirani su: Thomas Frank (Brentford), Pep Guardiola (Manchester City), Eddie Howe (Newcastle), Jurgen Klopp (Liverpool) i Patrick Vieira (Crystal Palace). Pobjednik se bira istim principom kao i za najboljeg igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo