OD ENGLESKE I FINSKE DO KINE: / TV komentatori pali su u trans zbog čudesne majstorije Girouda

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Na internetu je osvanuo video na kojem se jasno vidi na koji su način komentatori diljem svijeta doživjeli spektakularni pogodak francuskog nogometnog reprezentativca Oliviera Girouda.

3.1.2017.
12:20
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Giroud je spektakularan pogodak postigao u susretu 19. kola Premier lige protiv Crystal Palacea koji je bio odigran 1. siječnja ove godine, a koji je završio pobjedom topnika 2-0. Francuz je u 17. minuti postigao gol za koji se već sad govori da je najljepši pogodak 2017. godine.

Teško je za očekivati da će netko postići takav pogodak u 2017.

Iz razloga što je zaista teško za očekivati da će netko postići takav pogodak koji se zabija valja jednom u karijeri. No, lopta je okrugla, danas u nogometu padaju sjajni pogoci. Giroud je zabio škorpionov pogodak nakon jedne brze, sjajne kontre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brzonogi napadač Alexis Sanchez na lijevoj strani centrirao je u kazneni prostor, a Giroud se bacio i loptu u zraku petom poslao u prečku, odakle se odbila u gol. Zanimljivo, na internetu je osvanuo video na kojem se vidi na koji su način komentatori diljem svijeta, koji su prenosili ovaj sraz, doživjeli Giroudov pogodak.

Ljepota, gracioznost i lucidnost

Televizijskih komentatori od Engleske, Srbije, Bugarske, Španjolske do Saudijske Arabije i od Finske do Kine, bili su oduševljeni čudesnim potezom Francuza. Pogledajte, poslušajte i ponovno se uvjerite u svu lijepotu, gracioznost i lucidnost poteza Girouda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo