OD JUNAKA DO TRAGIČARA U SAMO DVIJE MINUTE: / Athletic gubio protiv APOEL-a pa slavio, Roma razbila Villareal na El Madrigalu

Image
Foto: AFP

Odigrani su svi prvi susreti šesnaestine finala Europske lige.

16.2.2017.
23:16
AFP
VOYO logo

Uz pobjedu Manchester Uniteda nad Saint Etienneom 3-0 i hat - trick fantastičnog Zlatana Ibrahimovića, u četvrtak navečer bilo je još prvih dvoboja osmine finala Europske lige koji su plijenili pažnju nogometne Europe.

APOEL poveo u 36.

Athletic Bilbao je na svom San Mamésu s 3-2 pobijedio APOEL koji je poveo s 1-0 u 36. minuti susreta golom Efrema. Dvije minute poslije, sastav iz Baskije izjednačava na 1-1 autogolom upravo Efrema koji se tako u dvije minute promaknuo od junaka do tragičara APOEL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aduriz je u 61. minuti zabio za 2-1 Athletica, dok je Williams u 72. minuti promijenio stanje na semaforu na 3-1. Počasni pogodak za poraženi sastav postigao je u 89. minuti Gianniotas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Džeko najbolji igrač susreta protiv Rome

Roma je na El Madrigalu 'razbila' Villarreal 4-0, a najbolji igrač utakmice bio je Edin Džeko koji je postao vodeći strijelac ovog natjecanja s osam golova. Vodeći pogodak je postigao Emerson Palmieri (32), a zatim je BiH napadač postigao tri gola (65, 79, 86).

https://streamable.com/qob2h

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemci osvojili Solun

Schalke je u Solunu slavio 3-0 protiv PAOK-a. Golove za njemački sastav zabili su Guido Burgstaller (27), Max Meyer (82) i Klaas-Jan Huntelaar (89). Marin Leovac je igrao cijeli susret za PAOK, a u 34. minuti je dobio žuti karton.

Gostujuću pobjedu je upisao i Bešiktaš pobijedivši Hapoel Beer-Shevu 3-1. Gosti su poveli u 42. minuti autogolom Williama Soaresa, no dvije minute kasnije izjednačio je Elynaiv Barda. Pobjedu turskom sastavu donijeli su Cenk Tosu u 60. minuti, te Atiba Hutchinson u 90. minuti. Za Bešiktaš je cijeli susret igrao Matej Mitrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anderlecht je pobijedio Zenit 2-0, a oba gola zabio je Frank Acheampong (5, 31). Uzvratni susreti su 23. veljače.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo