OD SPASITELJA DO NEPOŽELJNOG: / Dinamova zvijezda na izlaznim vratima Maksimira

Image

Machado je postao višak u Dinamu!

29.11.2016.
11:49
VOYO logo

Već dulje vrijeme spominje se kako bi Machado na zimu mogao napustiti Maksimir. Trener Dinama Ivajlo Petev sve više Portugalca gura u drugi plan. No, ne zato što ga se odrekao, što ga je definitivno prekrižio niti mu pokazao vrata Maksimira, nego zato što se Petev u ovom teškom razdoblju uglavnom oslonio na mlade snage Gojaka, Kneževića i Ćorića, pišu Sportske novosti.

Ima ugovor do ljeta

SN dodaje kako Machado ima ugovor do ljeta i kako ne bi bilo iznenađenje da još i odigra nešto u Dinamu, možda već danas u Zaprešiću. Petev je već više puta istaknuo da će svima dati priliku. S nekima je zadovoljan, s nekima nije, ali ima vremena do zime kad će pasti konačna ocjena o igračima u ovom periodu od kad je preuzeo momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

UZBUNA U MAKSIMIRSKOJ 128! Dinamo kreće u veliki redizajn momčadi i planira potrošiti brutalnu cifru

Pod palicom bugarskog trenera bio pet puta

Machado je u prvoj momčadi pod palicom bugarskog trenera bio pet puta, jednom u Ligi prvaka, četiri puta u HNL-u. Ali u zadnja tri dvoboja domaćeg prvenstva dvaput je ušao s klupe, a u Osijeku nije bio ni na klupi.

Pritom je upisao samo jednu asistenciju, za Ćorić u Zaprešiću, u pobjedi 1:0. U tom nadiranju nekih novih klinaca, primjerice spomenutog Gojaka, More koji prijeti i Kneževića koji je već standardan član prvih 11, Machado je pao u drugi plan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je u čitavoj rotaciji, zbrajanju i oduzimanju, igrač viška, zasad, Machado. Činjenica je da već dugo nije u lanjskoj formi, da na terenu često izgleda kao nemotiviran, odsutan, a takav nije od pomoći. I zbog toga je već jednom nogom izvan Dinama, daju do znanja Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo