Optimist godine: 'Želimo izbaciti Real pa onda Barçu!'

Trener CSKA Leonid Slutsky je uoči okršaja s Real Madridom izjavio kako mu je misija iz Lige prvaka izbaciti Kraljevski klub, a zatim i Barcelonu?!

20.2.2012.
15:14
VOYO logo

Ruski CSKA se vrlo ozbiljno priprema za prvi susret osmine finala Lige prvaka u kojem će snage odmjeriti s Real Madridom, a trener moskovskog kluba Leonid Slutsky je uoči tog dvoboja ispalio izjavu iz rubrike 'vjerovali ili ne'.

"Naš plan je izbacivanje Reala, a onda i Barcelone. Znam da bi 'preskakanje' Reala bilo iznenađenje i svaki rezultat koji će biti otvoren uoči uzvrata u Madridu bit će dobar za nas. Real je posljednjih tjedana igrao vrlo dobro i nadamo se da to neće biti slučaj protiv nas", izjavio je nadobudni Slutsky.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A trener Reala Jose Mourinho nije oduševljen što će se susret igrati na stadionu koji najčešće koristi CSKA-ov gradski rival Spartak, Lužnikiju.

Očekuje se da će se temperatura tijekom dvoboja, koji počinje u 18 sati po srednjoeuropskom vremenu, kretati oko šest Celzijevih stupnjeva ispod nule. Fotografije iz Moskve sugeriraju da je umjetni travnjak, premda ga se može grijati, zameten snijegom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam hoćemo li imati dobre uvjete da bismo igrali naš nogomet", rekao je Mourinho.

Podsjetimo, Real je ove sezone pobijedio u svih šest utakmica u skupini. CSKA-u će, pak, dvoboj s madridskim sastavom biti prvi natjecateljski u kalendarskoj godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo