NASTAVAK HNL-A / Osijek predstavio pojačanje, Bule umjesto Bjelice ovog vikenda vodi momčad: 'Ne moramo ništa, ali to jako želimo'

Image
Foto: Screenshot

Treneru Osijeka preminula je majka pa će propustiti susret

28.1.2022.
15:20
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska nogometna liga vraća se ovog vikenda nakon zimske pauze. Jedan od glavnih kandidata za naslov prvaka. NK Osijek, predstavio je dan prije utakmice sa Slaven Belupom najnovije pojačanje - Marina Leovca.

Image
PA NEĆE VALJDA TAMO /

Ugledni list tvrdi: Oršić odlazi usred sezone u klub koji se bori za ostanak

Image
PA NEĆE VALJDA TAMO /

Ugledni list tvrdi: Oršić odlazi usred sezone u klub koji se bori za ostanak

"Cijelo vrijeme sam bio u momčadskom treningu s drugom momčadi Dinama, pokušavao sam raditi maksimalno zbog sebe i transfera. Spreman sam, a hoću li igrati to je pitanje za trenera. Utrka za titulu? Tablica sve govori, bodovno smo poravnati iako Dinamo ima utakmicu manje. Dug je put do kraja sezone, a najbolje je gledati sebe i ne baviti se drugima. Bilo bi lijepo, svi to želimo, ali treba ići utakmicu po utakmicu, plan je fokusirati se samo na prvu sljedeću utakmicu, poručio je Leovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenera Nenada Bjelicu će zbog smrti majke na klupi mijenjati njegov pomoćnik Nino Bule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ulazak u proljetni dio sezone je jako bitan, imamo jako dobar rezultat s obzirom na sve okolnosti koje su se događale jesenas. I druge momčadi su se pojačale, konkurencija je jaka i velika… Ne moramo ništa, ali to jako želimo i zato ćemo ići ponizno u svaku utakmicu, respektirati svakog suparnika pa tako i Slaven Belupo jer što se nas tiče u subotu je za nas finale Lige prvaka", poručio je Bule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kroz zadnji tjedan pred početak prvenstva svi igrači su spremni izuzev ozlijeđenih Bartoleca, Nejašmića i Jugovića, te kartoniranog Miloša. Svi ostali su spremni i motivirani, pun je tank energije i imamo dobar kadar jer smo se u ovom prijelaznom roku jako dobro pojačali", dodao je.

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo