OSIJEKOV JUNAK NAKON SEZONE PUNE OSOBNIH TRAGEDIJA: / 'Snagu sam pronašao u Bogu, sad igram za oca i brata'

Image
Foto: PIXSELL

'Tko zna kada će i hoće li ikada ta bol uopće proći'

11.5.2018.
8:33
PIXSELL
VOYO logo

'Najsrčanijim igračem Osijeka' ove sezone proglasila je Kohorta krilnog napadača kluba Gabrijela Bobana, 28-godišnjaka koji će, nažalost, tekuću godinu pamtiti po osobnim tragedijama. Naime, nedugo nakon smrti oca ostao je i bez mlađeg brata Brune, 26-godišnjaka kojem je na terenu, u trenucima igranja za Marsoniju, prestalo kucati srce.

"Ma svakom igraču puno znače ovakve nagrade, pogotovo kada gledatelji i navijači prepoznaju vašu borbu, trud i odnos prema radu. Stvarno mi ovo priznanje puno znači, sretan sam i ponosan, a ovo mi je sada dodatni motiv da u budućnosti idem još jače i još bolje. Iskreno, nisam se nadao toj nagradi, ma nisam niti razmišljao o tome, zbog toga mi je to sve skupa još draže", priznao je nogometnom portalu Goal Boban koji momčadi toliko znači da je jednom prilikom predsjednik kluba Ivan Meštrović sasvim jasno kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kad igramo svi za jednoga...'

"Da imamo jedanaest Bobana osvojili bismo titulu."

Skromno je Boban prokomentirao ove riječi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala mu na tome, veliko hvala predsjedniku na tako bombastičnoj izjavi, ne znam što bih ja sada tu to komentirao. Ma vjerujte mi, kada smo svi maksimalno unutra, kada djelujemo kao momčad i igramo kao u Europi, Osijek možemo pobijediti svakoga. Pogotovo kada igramo svi za jednoga, jedan za sve. To nam mora jedini put i vodilja kako u finišu ove, tako i sljedeće sezone."

Upitan što bi naveo kao najdraže trenutke sezone Boban je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene su daleko najemotivniji trenuci bili kada sam se vratio poslije obiteljske tragedije u kojoj sam izgubio brata i zabio gol Istri. A onda je poslije toga stigao i gol za pobjedu protiv Dinama, te ću trenutku zauvijek pamtiti."

Bolji zbog oca i brata

Priznaje odakle crpi snagu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Normalno da mi je i dalje teško, jako teško, to se ne može niti opisati riječima. Tko zna kada će i hoće li ikada ta bol uopće proći, ali neku dodatnu snagu pronašao sam u vjeri i Bogu. I pokušavam iz sebe izvući svoj maksimum. Sada igram za oca i brata, oni su mi i dalje najveća snaga i podrška, ali i dodatna energija za još veće uspjehe u karijeri. Zbog njih želim biti još bolji."

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo