OTKRIVENA TAJNA ČUDESNOG PREOKRETA UNITEDA: / Španjolac je objasnio što se događalo u svlačionici na poluvremenu

Image
Foto: AFP

Španjolski veznjak otkrio je kako je to izgledalo u svlačinici Uniteda

9.4.2018.
23:30
AFP
VOYO logo

Velikim preokretom u drugom poluvremenu nogometaši Manchester Uniteda pobijedili su u subotu u velikom gradskom derbiju na stadionu Etihad Manchester City s 3-2 (0-2) i tako odgodili već šampionsko slavlje momčadi Pepa Guardiole, koja je pobjedom mogla potvrditi osvajanje petog naslova prvaka Engleske.

UNITED RIJETKO VIĐENIM PREOKRETOM NOKAUTIRAO CITY: Mourinho upropastio Guardioli šampionsko slavlje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu krenuo je show Paula Pogbe koji je s dva pogotka izjednačio rezultat, a Chris Smalling je u 69. minuti na drugu asistenciju Alexisa Sancheza pogodio za slavlje Crvenih vragova.

"Svi su progovorili"

Tajnu uspjeha momčadi Josea Mourinha otkrio je 28-godišnji španjolski veznjak Ander Herrera. Izazvao je Portugalac svoju ekipu izjavom da ne stoje kao klauni, a ona mu je na najbolji način odgovorila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su progovorili u svlačionici", rekao je Herrera. "Najiskusniji kao što su Ashley Young i Michael Carrick bili su najvažniji, ali svi su bili glasni. Nismo puno govorili o taktici. Samo o našem ponosu i klubu kojeg nikad ne može podcijeniti. Naš ponos je bio na terenu i napravili smo preokret za navijače", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carricka kao važnu kariku u klubu koji mu je puno pomogao istaknuo je i Pogba. Inače, engleski veznjak će se umiroviti na kraju sezone i priključiti klubu kao dio stručnog stožera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo