OTKRIVENA VELIKA ISTINA O MODRIĆU: / Talijanski velikan sam si je kriv za transfer desetljeća; 'Htio je Luka doći, međutim...'

Image
Foto: Profimedia

'Htio je doći u Milan godinu dana prije kraja isteka ugovora s Realom'

3.6.2020.
6:23
Profimedia
VOYO logo

Talijanski Calciomercato otkrio je zašto najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić više ne razmišlja o dolasku u Milan. Razlog je Zvonimir Boban. Riječ je o jednom od Modrićevih idola kojeg je slavni klub nedavno potjerao s mjesta sportskog direktora zbog loših rezultata i neslaganja s izvršnim direktorom Ivanom Gazidisom.

'Htio je doći u Milan godinu dana prije kraja isteka ugovora s Realom, ali'

"Modrić je jako blizak sa svojim idolom i nikad nije skrivao da je kao dječak navijao za Milan. Htio je doći u Milan godinu dana prije kraja isteka ugovora s Realom, ali zbog odlaska Bobana prekinuti su kontakti Milana i Modrića. Potpuno prekinuti do te mjere da Modrić razmišlja završiti ugovor s Realom, a onda bez odštete otići u neki drugi klub i tamo završiti karijeru", otkriva Calciomercato i dodaje kako je Luka obećao doći u Milan, ali to je sad sve palo u vodu i od toga ništa, pišu Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Boban je u stvari bio jamstvo da će Modrić ići njegovim koracima'

"Boban je u stvari bio jamstvo da će Modrić ići njegovim koracima, jednog dana kad dođe vrijeme za rastanak od Reala. Milan danas više nije prioritet u Modrićevim razmišljanjima", stoji u tekstu talijanskog medija.

Kapetan Vatrenih je u Realu od 2012. godine i s madridskim klubom osvojio je sve što se može osvojiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo