OTKRIVENO ZAŠTO JE NAJPLAĆENIJI NOGOMETAŠ SVIJETA PODBACIO U KINI: / Svaka vam čast ako u ovaj razlog možete povjerovati

Image
Foto: Screenshot/Youtube
9.10.2017.
17:20
Screenshot/Youtube
VOYO logo

Za nekih 35 milijuna eura po sezoni Tevez se muči po kineskim travnjacima, a zašto je tome tako otkriva njegov trener Wu Jingui. Ako u njegove riječi možete povjerovati, razlog podbačaja igrača koji je nosio igru Manchester Uniteda, Manchester Cityja, Juventusa... jest snaga kineskog nogometnog prvenstva.

"Mislim da je Tevez odličan igrač i da nema potrebe za preispitivanjem njegovih vrijednosti. Njegova statistika i postignuća su dovoljan pokazatelj kako se radi o kvalitetnom napadaču. Prilikom dolaska u Kinu, podcijenio je našu ligu te je imao problema s prilagodbom na naš način igre", prenosi nogometni portal Goal riječi trenera koji je dodao i ovo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednom mi je čak i rekao kako je iscrpljen nakon perioda u kojem smo u 13 dana odigrali četiri utakmice. Carlos se trudi na treninzima, dobro se slaže sa suigračima i mislim da je to dobar znak, koji bi mogao donijeti napredak i u njegovoj igri. Za njega će biti mjesta u momčadi sve dok radi na poboljšanju svoje igre te dok se trudi na treninzima."

U trinaest ligaških utakmica za Shanghai Shenhuu Tevez je postigao tek tri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo