OVAKO JE DECHAMPS MOTIVIRAO FRANCUZE NA POLUVREMENU FINALA: / 'Igraju samo na Mandžukića, budite oprezni oko njega!'

Image
Foto: AFP

Hrvatska je poražena u finalu Svjetskog prvenstva u utakmici sa Francuskom

18.7.2018.
18:41
AFP
VOYO logo

Hrvatska je odigrala odličnu utakmicu u finalu Svjetskog prvenstva, ali je na kraju ipak poražena od moćne Francuske, 2-4. Vatreni su u prvom poluvremenu vjerojatno bili i bolja momčad, ali su, nakon jednog prekida i jedanaesterca, gubili sa 2-1.

'Oni nam ne mogu nauditi'

U drugom poluvremenu je Francuska ipak ubacila u brzinu iznad te je u jednom trenu imala 4-1, a samo je strašna pogreška francuskog golmana Huga Llorisa spriječila težak poraz. U međuvremenu je na društvene mreže procurila i snimka Dechampsovog govora u francuskoj svlačionici na poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidite? Koriste svoje laktove, svoja tijela. Hrvatski igrači koji su okrenuti od gola, oni nam ne mogu nauditi, njih kontroliramo, ne morate ići ispred njih", rekao je francuski izbornik.

'Idu na Mandžukića'

"Koja je njihova strategija? Osim nekoliko dijagonalnih lopti – idu na Mandžukića, koji hvata lopte i igra ih glavom, spušta ih ili ih igra nogom. Budite oprezni oko njega, nemojte biti statični, zatvorite ga", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nemojte si otežavati situaciju

"Nemojte si otežavati situaciju, vidite kako su oni agresivni, vidite koliko energije imaju. Igrajte što jednostavnije, kada imate loptu – dajte je Kylianu (Mbappeu, op.a.). Antoine, trebam te da se malo spustiš tijekom kontri, igraš odmah uz napadača", zaključio je francuski izbornik.

'Pobijedit ćemo!'

"Ljudi, opustite se, možemo mi i bolje, samo opušteno, samopouzdanje je ključno", rekao je nakon toga Antoine Griezmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budite pozitivni, pobijedit ćemo!", bio je uvjeren Raphael Varane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo