Ovako je izbornik Štimac vidio Sammirov nastup

'Sammir se trudio, ali nije mu pomoglo što se u Dinamovoj igri dogodilo previše rošada', izjavio je Štimac o igri novopečenog hrvatskog reprezentativca nakon novog poraza Modrih u Ligi prvaka.

4.10.2012.
9:07
VOYO logo

Dvoboj kijevskog i zagrebačkog Dinama (2:0) u Ligi prvaka je iz HTV-ovog studija pratio i izbornik Igor Štimac, koji je posebno 'snimao' igrače koje je pozvao u reprezentaciju.

"Sammir se trudio, ali nije mu pomoglo što se u Dinamovoj igri dogodilo previše rošada. Momčadi treba dati stabilnost što se tiče sastava i sustava, Modri moraju konsolidirati postavu da bi došao do rezultata u Europi. No, ovo je pomak u odnosu na prošlu sezonu, puno ozbiljnija igra. Vukojević je sudjelovao kod prvog gola centaršutem, napravio je to izvrsno, Kranjčar je u nekoliko pokušaja bio vrlo opasan, iako su ga posebno pratili. Izuzetak u negativnom smislu je reakcija Vide kod prvog gola, ali to je općenito problem u igri Dinama da se dosta duboko uvuku kod centaršuta", izjavio je Štimac nakon utakmice i napomenuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=LxlnWFEKqK64oRpw

"Zadovoljan sam s viđenim od igrača koje sam pozvao u reprezentaciju, a najzadovoljniji s onim što je prezentirao Mateo Kovačić. On je bio pozvan već za Švicarsku, tada se ozlijedio, da se to nije dogodilo možda bi već bio standardan u reprezentaciji. On je primjer kako se treba ponašati u igri, ide pravim putem", smatra Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo