'Ovakve utakmice su potpuno besmislene'

6.7.2011.
14:59
VOYO logo

Šahtar je prošle godine osvojio prvenstvo i kup, a priliku za prvi trofej u novoj sezoni imali su u Superkupu. Međutim, momčad našeg Ognjena Vukojevića u prvom je dvoboju ove sezone bila bolja i na kraju pobijedila 3:1.

Poveli su Kijevljani u 5. minuti pogotkom Guseva s bijele točke, a samo devet minuta kasnije nakon Srninog ubacivanja iz kuta izjednačio je Fernandinho. Ipak, do kraja utakmice pogocima Diakhatea u 32. i Milevskog u 83. minuti Dinamo je došao do naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam Dinamu na pobjedi. Naše igrače ne treba kritizirati, prošle sezone smo osvojili Superkup, prvenstvo i kup Ukrajine. Ali sada su ti uspjesi povijest i moramo se okrenuti budućnosti. Moramo osvojiti domaće prvenstvo iako znamo da će biti teško. Dinamo se pokazao jači nego što je bio prije", rekao je Srna za službene stranice kluba.

Srna i Vukojević odigrali su po 90. minuta, a obojica su uspjela zaraditi i žuti karton. Eduardo da Silva nije igrao zbog crvenog kartona koji je dobio u finalu kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Superkup je utakmicu koju moraju igrati momčadi koje osvoje prvenstvo i kup. Ne vidim smisao ove utakmice kad je jedna momčad osvojila oba trofeja. Najviše mi je žao navijača kojima nismo priuštili novo slavlje", komentirao je hrvatski kapetan nakon utakmice.

Vezani članci:

arti-201106260362006 arti-201105270809006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo