Ovakvu krizu talijanski velikan ne pamti 25 godina

Nogometaši Napolija nanijeli su Interu peti uzastopni i sedmi poraz u posljednjih osam susreta u sklopu 25. kola Serie A. Slavili su Napuljani 1:0 na svom San Paolu.

27.2.2012.
9:09
VOYO logo

Jedini gol na susretu zabio je Argentinac Ezequiel Lavezzi u 59. minuti nakon prethodne sjajne akcije švicarskog reprezentativca albanskog porijekla Blerima Džemailija koji je ispremiješao obranu Nerazzurra. Opalio je Lavezzi iz prve malo iskosa s lijeve strane, a njegov je felšani udarac pronašao donji desni kut nemoćnoga Julija Cesara. Bio je to njegov šesti ovosezonski gol u Seriji A.

Od 79. minute igrao je Napoli s igračem manje nakon isključenja Salvatorea Aronice zbog grubog prekršaja nad Davideom Faraonijem, ali brojčanu nadmoć indisponirani gosti nisu uspjeli iskoristiti. Vjerojatno najbolju priliku na susretu imali su u 88. minuti, kada je Giampaolo Pazzini s nekih šest metara neometan glavom pucao pokraj gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=ZokfXI6zMH5D6GyS
szólj hozzá: Napoli 1-0 Inter (HD) ru

Protiv Napolija je 25. siječnja u Talijanskom kupu krenuo Interov negativan niz, a čini se posve izvjesnim da bi ovo mogla biti posljednja utakmica na klupi trenera Claudija Ranierija. Inter je propustio zabiti gol u četiri uzastopne prvenstvene utakmice po prvi put nakon 25 godina, a pet poraza zaredom u svim natjecanjima doživjeli su po prvi put otkako je u njihove redove stigao kapetan Javier Zanetti 1995. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostala dva susreta Lazio je u Rimu golom Miroslava Klosea savladao Fiorentinu 1:0, dok je Udinese slavio na gostovanju kod Bologne 3:1. Udinese je do treće gostujuće pobjede u sezoni stigao golovima Antonija Di Natalea, Dušana Baste i Antonija Floresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo